NIEUWSJVC

JVC Woodcone luidsprekers


Redactie HiFi.nl | 06 april 2008 | JVC

(door Theo Wubbolts/HVT)

Volgens Fabrikant JVC zijn de Woodcone luidsprekers het summum voor iedere muziekliefhebber: hout is immers een natuurlijke muzikale geleider.

Door de Woodcone luidsprekers dubbel uit te voeren kan zowel muziek in Hifi-stereo als een film of muziekspecial in kamervullend surround worden weergegeven.

Bij surround geven de onderste exemplaren het stereo geluid weer en wordt de bovenste verdieping voor het ruimtelijke surroundgeluid gebruikt. Voor muzikale Hifi stereo weergave van CD’s, DVD’s en ‘stickmuziek’ wordt surround uitgeschakeld en werken ze samen. De in pianolak afgewerkte compacte basmodule neemt de lage tonen voor zijn rekening. Gecomprimeerde mp3-muziek kan o.a. via een usb-stick worden toegevoerd waarna deze wordt opgepoetst door het digitale schoonmaakbedrijf, K2 genaamd. Deze ‘geluidscaling techniek’ is net als Woodcone een JVC vinding.Ook kan via een usb-stick of geheugenkaart een CD worden opgenomen. De NX-F7 wordt middels een handige HDMI kabel voor optimale weergave met het vlakke tv-scherm verbonden. Opvallend is dat DVD’s ook op groot formaat tv’s, dankzij 1080p beeld upscaling techniek, optimaal worden weergegeven. Digitale kabel tv kastjes kunnen voor optimaal digitaal tv geluid op de optische digitale geluidsingang worden aangesloten.

Prijzen:
NX-F7: 699 euro (pianolak design met Woodcone luidsprekers en K2 techniek)
NX-F3: 499 euro (zilver-zwart design)

EDITORS' CHOICE