NIEUWS

Sandisk introduceert Sansa Fuze


Redactie HiFi.nl | 18 maart 2008

(ingezonden mededeling)

SanDisk kondigt vandaag de veelzijdige Sansa Fuze aan. De speler heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden, een opslagcapaciteit van 2, 4 of 8 gigabyte en een adviesprijs vanaf slechts 79,95 euro is deze MP3-speler interessant voor een breed publiek.

De Sansa Fuse heeft alles wat je van een moderne multimediaspeler mag verwachten. Naast het afspelen van verschillende muziekbestanden, FM radio en audioboeken, heeft de Sansa Fuze een ingebouwde voicerecorder en een helder 1,9" kleurenscherm waarop filmpjes en foto’s haarscherp worden weergegeven. "De Sansa Fuze is een opvallende speler die gewaardeerd zal worden om zijn uiterlijk, mogelijkheden en prijs-kwaliteitverhouding”
, zegt Eric Bone, vice president product marketing voor Sansa, de audio/video productlijn van SanDisk. “Deze nieuwe multimediaspeler levert een combinatie van de beste eigenschappen die te vinden zijn op diverse andere Sansa producten, waaronder een onovertroffen geluidskwaliteit.”

Wat de Sansa Fuze onderscheidt van de concurrentie is o.a. zijn microSD-kaartsleuf. Deze geheugeningang biedt de consument de mogelijkheid snel content op zijn apparaat te laden, terwijl ook de opslagcapaciteit uitgebreid wordt. Hiermee levert het ruim voldoende capaciteit voor duizenden extra MP3`tjes, uren video en talloze foto`s. Daarnaast kan met gebruik van een SanDisk microSD-kaart muziek en andere content eenvoudig van de Sansa MP3-speler op een mobiele telefoon, of zelfs een pc, gezet worden.Met de Sansa Fuze kan de gebruiker een abonnement nemen op diverse download-diensten, zoals Napster, eMusic en anderen. De Sansa Fuze ondersteunt daarnaast vele populaire muziekformaten, zoals MP3, WAV, Audible (voor audioboeken) en Windows Media Audio (WMA), zowel met beveiligde als onbeveiligde bestanden. Sansa Fuze ondersteunt MPEG-4 video en JPEG foto`s. Als de Fuse volledig is opgeladen kan er tot 24 uur audio en 5 uur video mee afgespeeld worden.   

De Sansa Fuse is vanaf april (voorlopig alleen in het zwart) te koop in heel Europa. De speler is compatibel met Windows XP en Windows Vista en werkt tevens met Mac en Linux besturingssystemen (in MSC modus).

Adviesprijzen variëren voor de 2, 4 en 8 GB variant tussen respectievelijk 79,95 , 99,95 en 129,95 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »