NIEUWS

Oprichting Audioclub Limburg


Redactie HiFi.nl | 06 maart 2008

(ingezonden mededeling)

Op maandag 11 februari jongstleden heeft de oprichtingsvergadering plaatsgevonden van de kersverse Audioclub Limburg. Dat dit in Limburg in een grote behoefte voorziet blijkt uit het aantal deelnemers: meer dan twintig mensen namen deel aan deze vergadering waarin afspraken gemaakt werden over de vorm en inhoud van de clubavonden.Dit iniatief is mogelijk gebleken dankzij een aantal audio- en muziekliefhebbers in Limburg. Zij hadden als doelstelling een dynamische club op te richten in Limburg waar liefhebbers van muziek en apparatuur elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Zo zal de Audioclub Limburg ondermeer luistersessies en audio/muziekgerelateerde lezingen organiseren en demonstraties verzorgen. Ook zal er aandacht worden besteed aan zelfbouwactiviteiten van de leden.Op 9 april aanstaande zal de eerste clubavond plaatsvinden. Tijdens deze avond zal Ed Doggen van Daluso ondermeer een demonstratie geven van de AMR Cd-speler en versterker.

U bent natuurlijk ook van harte welkom als lid. Meer weten? Ga naar www.audioclub-limburg.nl voor meer informatie of om u aan te melden als lid.

EDITORS' CHOICE