Nieuw: Boston Acoustics Horizon serie

Redactie HiFi.nl | 08 februari 2008 | Boston Acoustics

(ingezonden mededeling)

Boston Acoustics introduceert de Horizon-lijn met radiosystemen. De vier nieuwe Horizon-radio’s, inclusief de monomodellen Horizon Solo en Horizon Solo XT met DAB, en de stereomodellen Horizon Duo, en Horizon Duo-i, bieden volgens de fabrikant allemaal een unieke combinatie van een “hip-smart” uiterlijk, uitstekende audio en geavanceerde gebruiksvriendelijke functies. Het nieuwe, geïntegreerde iPod-dock op de Horizon Duo-i en de nieuwe Horzion iPod Dock HRD-i, die gebruikt kunnen worden voor aansluiting en bediening van een iPod op de Horizon Duo, zijn de eerste producten van Boston Acoustics met speciale aansluitmogelijkheden voor Apple iPod.Horizon-radio’s zijn verkrijgbaar in de kleurstelling Midnight of Mist, met bijpassende metalen grille. Maar om het klanten eenvoudig te maken het uiterlijk van de Boston Horizon-radio aan te passen aan het interieur van iedere kamer in huis (keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer), nu of in de toekomst, beschikken alle radio’s over het nieuwe ontwerpconcept Persoonlijk Optie Plan (P.O.P) van Boston Acoustics. Met P.O.P. kunnen gebruikers het uiterlijk van hun radio aanpassen door middel van optionele metalen grilles in vele verschillende kleuren, waaronder, Glacier, Rosebud, Onyx, Pearl Gray, Caramel, Chocolat, Silver, Spanish Moss, Olive en Chili Pepper. Voor de aankoop van een nieuwe grille kunnen klanten binnenkort terecht op de nieuwe Europese website van Boston Acoustics www.bostonacoustics.com/POP, en selecteren daar de kleur naar keuze of nemen contact op met de dealer die deze kleuropties in voorraad heeft.

Zowel de compacte Horizon Solo als de Horizon Solo XT beschikken over een roterend bedieningspaneel, zodat de gebruiker zijn radio zowel horizontaal als verticaal kan neerzetten. Door het roterende bedieningspaneel kunnen compacte Solo en Solo XT-radio’s op elke gewenste plek in de kamer geplaatst worden. Verder beschikken de nieuwe Horizon-radio`s over de exclusieve Snooze-balk van Boston Acoustics. De gehele aluminiumafwerking aan de voorkant van de radio is een drukgevoelige snooze-balk, waarmee uitslaapgrage gebruikers de snooze-functie van de wekker kunnen inschakelen door eenvoudigweg op het aluminium te drukken.

Boston Acoustics Horizon-radio’s hebben extra audio-kanalen waarop externe muziekapparaten eenvoudig aangesloten kunnen worden, zoals een iPod of andere MP3- of cd-spelers. De Horizon Duo-i beschikt over een AM/FM-radio plus iPod-aansluiting met een ingebouwd iPod-dock. Hiermee kunnen gebruikers hun iPod direct bovenin de radio schuiven en naar muziek luisteren, het apparaat bedienen of opnieuw opladen. Als de iPod is aangesloten kunnen gebruikers zelfs hun iPod bedienen met de afstandsbediening van de Duo-i. De Duo beschikt over een externe audio-aansluiting voor gebruik in combinatie met Boston’s optionele HRD-i iPod-dock, met afstandsbediening en oplaadfuncties voor de iPod als optie.Alle Horizon-radio`s bevatten precizie-AM/FM-tuners met ruisvrije ontvangst van zelfs de zwakste stations en voor uitstekende audioweergave en kamervullend geluid beschikken ze allemaal over BassTrac® audioverwerking voor een heldere bass op alle luisterniveaus. De stereomodellen Duo and Duo-i beschikken over dual high-performance 3 ½ -inch full- rangeluidsprekers, voor heldere prestaties over het volledige bereik en kamervullend geluid. Line- en stereohoofdtelefoonaansluitingen op alle Horizon-radio’s bieden extra gemak en flexibiliteit, en alle modellen beschikken over onafhankelijke wekkers met sleep-functie.

Prijs
Voor de Boston Acoustics Horizon apparaten gelden de volgende adviesprijzen: Horizon Solo 149 euro, Horizon Solo XT 229 euro, Horizon Duo 199 euro, Horizon Duo-I 249 euro, Horizon iPod Dock HRD-i 49 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE