NIEUWSFinal Audio

Prijsuitreiking Final prijsvraag

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2008 | Final Audio

(ingezonden mededeling)

In de maand december konden bezoekers van Hifi.nl meedoen aan de Final Sound prijsvraag. De te winnen prijs was een fantastische Final Sound audio-set bestaande uit twee high definition luidsprekers (type 90i), een S95 subwoofer en de HD Receiver 201 voor subliem stereo en virtual surround sound. Deze complete set vertegenwoordigt een waarde van 1.999 euro. Een bijzonder mooie prijs dus!  



Dat onze website bezoekers daar ook zo over dachten, blijkt wel uit de enorme hoeveelheid inzendingen die we hebben mogen ontvangen naar aanleiding van deze prijsvraag. Helaas kan er maar 1 van de 756 deelnemers de winnaar zijn en dat is de heer Ben. Op 25 januari jongstleden mocht hij de prijs in ontvangst nemen van Debbie Nabuurs, Marketing & PR Manager Europe van Final Sound.
 
“Ik ben een groot liefhebber van audio en ik zocht nog een goede set voor mijn eigen ‘bioscoopkamer’. Toen zag ik de prijsvraag op HiFi.nl waarmee je een complete stereo/virtual surround sound set van Final Sound kon winnen. Ik heb toen meteen de vragen ingevuld en verstuurd. Ik win nooit wat met prijsvragen, maar deze keer had ik er een erg goed gevoel over. Gelukkig is dat gevoel uitgekomen! Ik ben er echt ontzettend blij mee!â€, aldus een enthousiaste, ietswat beduusde Ben.
 
Ben, ook namens het team van HiFi.nl nogmaals van harte gefeliciteerd en veel plezier met de producten van Final Sound!

MERK

EDITORS' CHOICE