NIEUWSNAD

NAD en Dali nieuws op ISE

Redactie HiFi.nl | 01 februari 2008 | NAD

AND Benelux toonde op de ISE 2008 diverse noviteiten, waaronder twee nieuwe all-in-one receivers van NAD, en nieuwe luidsprekers van Dali.

In de Mentor serie is een nieuwe subwoofer verkrijgbaar, die erg fraai oogt. Omdat Dali dit jaar haar 25-jarig bestaan viert, tenslotte, wordt een eenmalige serie van 500 stuks van de Helicon 400 uitgebracht, voorzien van een hoogglans 18-laags pianolak uitvoering. De prijs was nog niet bekend, dat dit een gewild object zal worden staat echter al vast. Ander nieuws was er bij AND Benelux in de vorm van twee nieuwe all-in-1 DVD receivers van NAD.

De Viso Two is de tweekanaals uitvoering, die 1299 euro gaat kosten. De Viso Five is de vijfkanaals uitvoering, leverbaar vanaf eind februari voor 1599 euro. De vormgeving is geheel afwijkend van wat men tot nu toe gewend is van NAD, met een aan de bovenkant afgerond, en in het deksel doorlopend aluminium front, en dikke bedieningsknoppen in blank metaal. Deze Viso serie zit zowel qua prijs als geboden kwaliteit boven de populaire L-serie.

Voor een uitgebreid verslag van de ISE 2008 kijkt u op AV&Domotica.nl.

MERK

EDITORS' CHOICE