NIEUWSKeith Monks

Keith Monks is terug

Redactie HiFi.nl | 17 januari 2008 | Keith Monks

(ingezonden mededeling)

Met trots laten Aspera Audio en Keith Monks Audio Works weten dat de legendarische ‘Keith Monks Record Cleaning Machines’ opnieuw leverbaar zijn, de distributie wordt verzekerd door Aspera Audio voor de Benelux en Frankrijk.

Keith Monks heeft in zijn meer dan dertig jarig bestaan een stevige reputatie opgebouwd, wereldwijd worden de ‘Record Cleaning Machines’ beschouwd als de referentie in het wassen van vinylcollecties. Alle grote archieven, radiostations en mediatheken wereldwijd maakten of maken nog steeds gebruik van een Keith Monks om hun platen te wassen.
Jonathan Monks, de opvolger van Keith heeft een nieuwe productie faciliteit in gebruik genomen in Engeland, waar de nieuwe Keith Monks RCM’s met de hand gebouwd worden, volgens de strengste kwaliteitsnormen.


Foto: Audiofederation.com

Er worden ondermeer nieuwe, krachtiger en geruislozer vacuümpompen gebruikt waardoor uw dierbare vinyl collectie nog beter gereinigd kan worden. Het gamma wordt in de toekomst nog verder uitgebreid, momenteel is de Keith Monks RCM MKII leverbaar in Navy Blue, Wit en English Oak.

Naast de Raven draaitafels van TW-Acustic, de Raven AC en de Raven One kan Aspera Audio u nu ook een perfecte, highend platenwasmachine leveren.

Voor meer info kijk op:
http://www.aspera-audio.com
of contacteer ons per mail op sales@pssaudio.nl of info@highend-audio.be


EDITORS' CHOICE