NIEUWSPhilips

Stroominktvis van Philips

Redactie HiFi.nl | 11 januari 2008 | Philips

(ingezonden mededeling)

Philips introduceert PowerSquid waarbij eenvoud centraal staat. Deze flexibele PowerSquid is voorzien van overspanningsbeveiliging en is ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. De Philips PowerSquid verlengt de levensduur van apparatuur thuis en op kantoor door alle erop aangesloten apparatuur te beveiligen tegen stroompieken. Hiermee worden de mogelijkheden van stopcontacten uitgebreid.


Bij het ontwerp van de Philips PowerSquid is goed gekeken naar de beperkingen van de klassieke verdeeldozen en overspanningsbeveiligingen, waarbij alle stopcontacten naast elkaar zitten. Vaak hebben die niet genoeg ruimte voor de grote adapters van moderne elektronische apparatuur.

De revolutionaire tentakels van deze inktvis zijn van verschillende lengte. Zo kan zelfs de grootste netadapter probleemloos worden aangesloten en geniet de gebruiker volop van zijn of haar audio , video  of computerapparatuur. De geavanceerde overspanningsbeveiliging staat garant voor extra gemoedsrust.

De PowerSquid heeft vijf tentakels of stroomkabels: één van 17 centimeter, twee van 12 centimeter en twee van 7 centimeter. Deze hangen vast aan een besturingskastje ter grootte van een handpalm. Door dit ontwerp kunnen stekkers en kabels van uiteenlopend formaat heel gemakkelijk, los van elkaar, worden aangesloten.De PowerSquid maakt deel uit van het nieuwe productaanbod van Philips voor uiteenlopende vormen van overspanningsbeveiliging, van professioneel tot persoonlijk gebruik. De geavanceerde componenten die Philips gebruikt, bieden tot 27% meer capaciteit om stroompieken op te vangen dan vergelijkbare producten. Hierdoor werkt de overspanningsbeveiliging veiliger, betrouwbaarder en duurzamer en is de erop aangesloten apparatuur beter beschermd. Philips-producten voor overspanningsbeveiliging bieden een verregaande bescherming, V3-technologie, kindveilige stopcontacten en ClearConnect voor een schone beeld- en geluidstechnologie.

Het Philips PowerSquid-aanbod bestaat in Nederland uit SPR5540 met een verkoopadviesprijs van 39,99 euro, de SPR5500 kost 29,99 euro.

MERK

EDITORS' CHOICE