NIEUWSSanyo

Nieuwe projector van Sanyo


Redactie HiFi.nl | 09 januari 2008 | Sanyo

Sanyo heeft een nieuwe DLP projector onthult op de CES in Las Vegas. De PDG-DWT50L is een breedbeeld projector.

De PDG-DWT50L bevat een dubbel lamp systeem op 4500 lumens met een contrast ratio van 2100:1. De projector beschikt over het Texas Instruments Dynamic Black systeem voor een zo duidelijk mogelijke zwartweergave. De PDG-DWT50L heeft een standaard breedbeeldresolutie van 1280 x 768 maar ondersteunt ook 1080i, 720p, 480p and 480i formaten. Verder is de projector geschikt voor alle computerformaten zoals UXGA, SXGA+,SXGA, WXGA, XGA, SVGA, VGA and MAC.
De PDG-DWT50L beschikt over een simpel systeem om met een druk op de knop de lens te vervangen. Hierdoor kunnen vijf verschillende lenzen geplaatst worden afhankelijk van de benodigde afstand.

De projector bevat de veelgebruikte aansluitingen DVI-D, RGB (D-Sub15 and BNC (x5)), Component Video, S-Video and Composite. Verder beschikt het apparaat over een RJ45 aansluiting om hem aan het netwerk aan te sluiten. Hierdoor kan de projector bedient worden in een webbrowser vanaf een computer in het netwerk. Ook de PDG-DWT50L een emailbericht sturen naar de gebruiker als er zich een probleem voordoet.

Prijs
De Sanyo PDG-DWT50L heeft een adviesprijs van 6995 dollar. Wanneer de projector leverbaar is in Nederland is nog niet bekend.    

EDITORS' CHOICE