NIEUWS

RDL lanceert nieuwe serie Digital-Audio producten

Redactie HiFi.nl | 17 december 2007

(ingezonden mededeling)

Begin december heeft het Amerikaanse RDL (Radio Design Labs) een compleet nieuwe lijn Digital-Audio producten geïntroduceerd.De HR-DAC1 is een 24 bits 192kHz DA Converter met ingangen voor AES/EBU, coaxial/optical S/PDIF en AES-3ID.  De uitgangen zijn gebalanceerd op XLR en ongebalanceerd op Cinch, waardoor deze DAC ook eenvoudig is te implementeren in Hi-End audiosystemen. Evenals alle andere modellen beschikt de HR-DAC1 over SURE-LOK auto-recovery. SURE-LOK garandeert volgens de fabrikant een storingvrije reclocking, zodat resetten en onderbrekingen in de bitstream tot het verleden behoren.

De HR-DDA4 is een 4-uit Digital Audio verdeelversterker, voorzien van S/PDIF, AES/EBU en AES-3ID in en uitgangen en tevens voorzien van SURE-LOK auto-recovery.

De 4-in Digital Audio Switcher (HR-DSX4) heeft in/uitgangen voor AES/EBU en coaxial/optical S/PDIF en is behalve voor professionele doeleinden natuurlijk ook geschikt voor gebruik in Hi-End audiosystemen.

De vierde nieuwkomer is een universele Digital Audio Converter voor conversie van en naar AES/EBU, AES-3ID en coaxial/optical S/PDIF
Alle modellen zijn onder gebracht in ‘half-rack’ 19” behuizingen, zodat twee units in een 1HE rackruimte passen.


EDITORS' CHOICE