NIEUWSMeridian

Meridian: samen met MUSE Group

Redactie HiFi.nl | 07 december 2007 | Meridian

(Ingezonden mededeling - bewerkt door MD)

Hoewel Meridian reeds in 56 landen vertegenwoordigd is, zijn de stichters van dit tot nu toe onafhankelijke bedrijf tot de conclusie gekomen dat een strategische samenwerking zal leiden tot een nog betere marktpenetratie.

Dat wordt mogelijk gemaakt door het aantrekken van een nieuwe partner, de MUSE Group. Deze investeringsgroep was eerder onder andere verantwoordelijk voor het opnieuw positioneren van het merk Puma, en zal ervoor zorgen dat Meridian als merk naar een hoger plan getild zal worden. Door deze nieuwe samenwerking zijn nu al overeenkomsten tot stand gekomen met verschillende hotels in Las Vegas en enkele zeer grote Amerikaanse makelaars om luxe onroerend goed uit te rusten met Meridian apparatuur.

Bob Stuart, de mede oprichter van Meridian Audio, zei het alsvolgt: “Na een 30-jarige geschiedenis van succesvol ontwikkelen van geavanceerde en hoog gewaardeerde audio- en videoproducten is de MUSE benadering een fantastische volgende stap voor onze onderneming. Meridian Audio wordt nu in staat gesteld de lange historie van samenwerkingsverbanden met bedrijven als Dolby Laboratories, DTS en Ferrari voort te zetten.”


EDITORS' CHOICE