NIEUWSSamsung

Samsung LCD-TV met diamanten


Redactie HiFi.nl | 07 december 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung Electronics en Gassan Diamonds presenteren op de Miljonair Fair 2007 de eerste LCD-TV ter wereld met exclusieve `Gassan 121`-diamanten. Wereldwijd zullen er slechts 15 exemplaren van de `Diamond Edition by Samsung` gemaakt worden. First Society Lady Christine Kroonenberg zal deze fonkelende Samsung Diamond Edition-TV officieel onthullen op 6 december om 21.30 uur in Villa Milionaria in de RAI tijdens de Miljonair Fair 2007.

Samsung Electronics en Gassan Diamonds zijn een zeer exclusieve samenwerking aangegaan. Het resultaat is de `Diamond Edition by Samsung` waarvan er wereldwijd slechts 15 gemaakt worden. Samsung koos haar topmodel, een 52 inch Full HD LCD met strakke belijningen en de hoogste beeldkwaliteit. In de omlijsting van de LCD TV werden 328 `Gassan 121` geslepen diamanten met een totaal gewicht van 27.84 crt ingezet. Daarnaast werd het Samsung logo gezet in een 18 krt. zetting met 124 briljant geslepen diamanten met een totaal gewicht van 1.70 crt.

Prijs
De Samsung Diamond Edition LCD-TV heeft een gelimiteerde oplage van 15 exemplaren en is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 42.999 euro inclusief BTW.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  Primeur: Bowers & Wilkins 700 Signature
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  NAD M33: grensverleggend
  Review
  lees meer »
 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »