Cambridge: 2 CES Innovation Awards

Redactie HiFi.nl | 02 december 2007 | Cambridge Audio

(Ingezonden mededeling)

Cambridge Audio kondigt met trots aan dat er twee prestigieuze CES Innovatie-awards zijn gewonnen.


 
Zowel de Azur 840E voorversterker als de 840W eindversterker werden genomineerd en zullen getoond worden tijdens de CES in Las Vegas in januari.

Enkele quotes uit het juryrapport:

"De 840E is een goedkope, uitgekiend ontworpen en flexibele high-end voorversterker. Softwaregestuurde benoembare ingangen, triggers, RS232 en multiroom mogelijkheid zorgen reeds voor veelzijdige toepasbaarheid maar het uitstekende geluid bepaalde alles".

"Ook de 840W is een eindversterker die vernieuwend en met passie ontworpen is. Ondanks de verrassende betaalbaarheid is het uitgekiende ontwerp uitbreidbaar, biedt deze versterker een enorm vermogen en tegelijkertijd krachtige doch muzikale eigenschappen met een lichte toets".

2007 was een verbazingwekkend jaar voor Cambridge Audio, dat aanving met de CES Innovatieaward in Las Vegas voor de 840A klasse XD™ versterker en de 840C upsampling CD player.

En dat terwijl men nauwelijks bijgekomen was van de onlangs verworven EISA award voor de 840A versterker. Elk jaar vormen de kritische journalisten, leden van de European Imaging & Sound Association, een jury die na rigoreuze tests bepaalt welk product in een bepaalde categorie in aanmerking komt voor een bekroning met de EISA Award. Het bekroonde product moet niet alleen vernieuwende technologie bieden maar ook nog een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De 840A won in de categorie 2-kanaalsversterkers.

Deze bekroningen onderstrepen nog eens de resultaten van alle toewijding de laatste jaren. Van een bedrijf dat zich eerst richtte op hoogwaardige instapmodellen tot een bedrijf dat nu wereldwijd scoort met succesvolle "hifi for all". Ze zijn een bewijs van de waarde die Cambridge Audio hecht aan hoge geluidskwaliteit en de efficiënte fabricage daarvan.

MERK

EDITORS' CHOICE