NIEUWSPure Digital

PURE klokradio met iPod dock

Redactie HiFi.nl | 30 november 2007 | Pure Digital

(Ingezonden mededeling)

Wordt wakker met uw favoriete muziek via je iPod速, DAB of FM station. Gebaseerd op de populaire Chronos CD brengt Pure nu het beste van twee digitale werelden: iPod速 en DAB.

De Chronos iDock laadt uw iPod op terwijl deze in de dock geplaatst is. Tijdens het spelen, maar ook in rust. De Chronos iDock is te gebruiken vanaf de 4e generatie iPods. Voor de Shuffle, eerdere iPods of (MP3) spelers van andere merken heeft de Chronos iDock ook nog een aparte lijn ingang beschikbaar. De afgebeelde afstandsbediening is inbegrepen. U kunt uw iPod besturen via deze afstandsbediening of de Chronos iDock zelf.

Naast de iPod docking faciliteiten beschikt de Chronos iDock ook nog over DAB waarmee u met storingsvrije ontvangst kunt genieten van allerlei DAB radiokanalen. Uiteraard ook hier al de andere voordelen van moderne digitale radio: makkelijk te bedienen, met 辿辿n druk op de knop alle beschikbare stations, kiezen op naam in plaats van op frequentie, extra stations ten opzichte van FM zoals TOP2000 en Radio 6 (NL) of Donna Hitbits en Klara Continuo (B), textScan etc. Ook FM ontbreekt niet zodat u ook nog de andere (lokale en regionale) radiostations nog kunt ontvangen.

Ook is de Chronos iDock uitgevoerd met een lichtgevoelige sensor die er voor zorgt dat de helderheid van het beeldscherm automatisch aan de lichtomstandigheden aangepast wordt.

Het wekkergedeelte bestaat uit vier onafhankelijk van elkaar in de stellen alarmen, u kunt wakker worden met een toon, een DAB of FM station of een nummer van uw iPod. Allemaal met snooze uit te stellen tot u echt uit bed wilt komen. Tevens zijn de alarmen in te stellen voor weekdagen, weekeindes, elke dag of een enkel alarm. Ook een slaaptimer is aanwezig. U kunt dus met het ene station of nummer in slaap vallen en bij het andere wakker worden.

In wit of zwart, ook met CD speler verkrijgbaar in plaats van met een iPod docking. Verkrijgbaar bij de geselecteerde vakhandel.

Prijzen:

PURE Chronos II (DAB en FM wekkerradio):  149 euro
PURE Chronos CD (DAB, FM, CD, MP3-CD):   199 euro
PURE Chronos iDock (DAB, FM, iPOD):  199 euro


EDITORS' CHOICE