Winnares Dynaudio prijsvraag

Redactie HiFi.nl | 29 november 2007 | Dynaudio

Omdat Dynaudio in 2007 haar dertigste verjaardag viert organiseerde Edwin Vlieger, die voor de Nederlandse markt in dienst is van het Deense luidsprekermerk, een prijsvraag tijdens de laatste VAD show.

Bezoekers van de show konden op een deelnameformulier drie vragen beantwoorden, en dongen zo mee naar de prijs: een set Dynaudio Focus 110 monitorluidsprekers met bijbehorende stands, met een waarde van maar liefst 1.436 euro.

De prijsvraag was een groot succes. Meer dan 600 mensen vulden een deelnameformulier in. Er kan echter maar één winnaar zijn, en dat is de 13-jarige Melissa Schilders uit Oud-Heusden geworden.

Om haar prijs in ontvangst te nemen was Melissa, samen met haar vader, op dinsdag 27 november te gast bij Hobo Hifi in `s Hertogenbosch. HiFi.nl was erbij.

Onder het genot van een kop thee vertelt Edwin Vlieger eerst wat wetenswaardigheden over het merk Dynaudio, en over de luidspreker die Melissa heeft gewonnen. Ook vertelde hij dat het hem zeer verheugt dat uitgerekend een jonge dame de luidsprekers heeft gewonnen. Melissa`s vader had overigens niet meegedaan met de prijsvraag. "Ik win toch nooit wat", grijnst hij.

Melissa luistert graag naar muziek, en ze blijkt een verrassend brede smaak te hebben. Want naast Rihanna - een hiphop/R&B zangeres die op dit moment zeer hoge ogen gooit bij het jongere publiek - luistert ze ook regelmatig naar klassieke muziek. Vooral de aria`s gezongen door Britain`s Got Talent winnaar Paul Potts, en de licht klassieke muziek van Andrea Bocelli spreken haar erg aan. De luidsprekers komen dus zeker goed terecht.

 
Hobo Hifi bedrijfsleider Stephan Zijderveld (rechts) feliciteert de gelukkige winnares. Edwin Vlieger (links naast Melissa) kijkt goedkeurend en tevreden toe. (Foto: Max Delissen)

Edwin Vlieger en HiFi.nl bedanken Hobo Hifi Den Bosch voor de geboden gastvrijheid, en wensen Melissa (en haar familie) veel luisterplezier toe.

MERK

EDITORS' CHOICE