NIEUWSDenon

Denon draadloze netwerksystemen

Redactie HiFi.nl | 23 november 2007 | Denon

(Ingezonden mededeling)

Zou u niet een beetje meer willen dan alleen maar FM/AM radio? De toekomstgerichte alles-in-één audiosystemen DENON S-52 en S-32 openen de muziekarchieven die zijn opgeslagen op een iPod of computer. Daarnaast bieden de twee apparaten draadloze toegang tot radiostations en podcasts op het Internet.

Het model S-52 gaat nog een stapje verder en is uitgerust met een MP3/WMA-compatibel CD loopwerk en een USB aansluiting. Om ervan verzekerd te zijn dat al deze muzikale diversiteit geconcentreerd in zo’n kleine ruimte ook fantastisch luisterplezier oplevert zijn de DENON ingenieurs met meer dan voldoende ideeën gekomen: het gebruik van exclusieve audio technologieën zoals Audyssey Equalized en topkwaliteit luidsprekerchassis produceert indrukwekkend hoge geluidsprestaties die men tot op heden slechts kon verwachten van veel grotere systemen. Het beste aspect is echter dat dankzij een prettige kleine afstandsbediening en een goed gerangschikt grafisch display de bediening bijna net zo eenvoudig is als het aansluiten, wat slechts bestaat uit het inpluggen van het netsnoer.
 
De twee innovatieve draadloze netwerk muzieksystemen S-52 en S-32 leveren volgens de fabrikant maximaal bedieningsgemak en spelen persoonlijke muziek favorieten af van de uitgebreide reeks audio op het thuis netwerk en het Internet in de voor DENON typische geluidskwaliteit – overal in huis, zonder extra kabels. Mooie muziek zou zelfs ’s ochtends opstaan en naar het werk gaan gemakkelijker moeten maken…

Voor meer informatie over de S-52 klikt u hier, voor de S-32 kunt u hier klikken.

MERK

EDITORS' CHOICE