NIEUWS

Hobo en Hifi Team samen verder

Redactie HiFi.nl | 09 november 2007

(Nieuwsprimeur HiFi.nl - Ingezonden mededeling)

Hobo Hifi en Hifi Team: twee bekende organisaties, die dagelijks actief zijn met de verkoop en het promoten van de betere audio- en videoproducten, gaan vanaf heden samen verder . De nieuwe uit 13 winkels bestaande organisatie zal verder gaan onder de naam Hobo Hifi.

Hobo Hifi bestaat al sinds 1975 en beschikt over 8 vestigingen in Arnhem, Amsterdam, Amersfoort, Apeldoorn, Haarlem, Den Bosch, Rotterdam en Enschede (de winkel in Enschede gaat door het leven onder de naam Hifi Studio City). Ook online is Hobo Hifi terug te vinden op www.hobo.nl

De Hifi Team formule heeft vijf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Breda, Zevenaar, Breda en Tilburg (voorheen Audio Wolff). Hifi Team bestaat sinds 1993.

Door het samengaan van deze twee reeds succesvolle organisaties ontstaat een keten van 13 vakspeciaalzaken waarmee men niet alleen de grootste, maar met ruim 30 jaar ervaring ook de meest  ervaren Hifi vakspeciaalzaak keten is. De grote kracht van de nieuwe organisatie zit in de ruim 50 gepassioneerde en ervaren audio- en video adviseurs waarvan de meeste al vele jaren actief zijn in deze branche. Ervaring, passie en aandacht zijn dan ook kernwoorden die passen bij de hele Hobo organisatie.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn niet alleen voor de organisatie zelf van groot belang. Het merkenpakket dat men bij Hobo Hifi aantreft is ook op die voorwaarden geselecteerd. Een goede samenwerking tussen de leverancier en Hobo Hifi is de waarborg voor consumenten dat zij kunnen rekenen op de service waar zij recht op hebben.

De uiteindelijke samensmelting heeft ertoe geleid dat het uiterlijk van de Hifi Team winkels is aangepast aan de Hobo Hifi uitstraling. Ook het merkenpakket is inmiddels grotendeels aangepast op de Hobo Hifi formule. Dit pakket van vooraanstaande merken is zeer succesvol gebleken in de afgelopen jaren. De combinatie van een compleet assortiment, uitstekende en onderscheidende service, een hoog kennisniveau en een “down to earth” benadering hebben Hobo Hifi in de loop der jaren een grote en tevreden klantenkring opgeleverd. In de toekomst zal de nieuwe organisatie streven naar een landelijke dekking maar altijd met behoud van de lokale service.

Voor meer informatie: www.hobo.nl


EDITORS' CHOICE