NIEUWSLeben

VAD 07: Leben naar Hi.Fine

Redactie HiFi.nl | 18 oktober 2007 | Leben

(ingezonden mededeling)

Er zit nieuw LEBEN in Hi.Fine: Hi.fine heeft per direkt het importeurschap van het Japanse merk Leben verworven voor Nederland. De presentatie is op de VAD te zien.

Leben Hi-Fi Stereo Company is een Japanse fabrikant van  buizenversterkers.  De ontwerper en eigenaar van Leben is Mr. Taku Hyodo. Hij wordt beschouwd als een van de meest vooraanstaande buizenversterker ontwerpers in Japan. Mr. Hyodo is een ervaren Hi-Fi engineer met werkervaring bij onder meer Luxman. Ook speelt hij zelf professioneel gitaar (alsmede diverse andere instrumenten).

Uit het bedrijf Kouri Denki Co. - wat sinds 1979 elektrische en elektronische componenten, onderdelen en printplaten maakt - is in 1995 het merk Leben ontstaan.

Leben versterkers zijn  vooral een product van passie, gemaakt in kleine oplagen en zeer gewaardeerd onder een grote groep liefhebbers. Leben producten worden met de hand gebouwd door getrainde en ervaren medewerkers, en zijn schitterend afgewerkt met hoogwaardige kwaliteit componenten middels "point-to-point" montage.

Alle Leben  producten Leben worden vervaardigd in Japan. Een lange  levensduur en hoge betrouwbaarheid, alsmede zeer muzikale prestaties, worden gegarandeerd. Alle producten van Leben zijn gebaseerd op Self-biasing circuits (levensduurverlengend, zelfs ten koste van het gespecificeerde uitgangsvermogen) teneinde gebruikersvriendelijke vervanging van buizen zonder handmatige ruststroominstellingen mogelijk te maken, en langdurig stabiel functioneren te kunnen garanderen. 

Eea kunt u zien en horen tijdens de komende VAD Show 2007 - red.

Meer informatie: www.hifine.nl en hifi.nl/vad2007.


EDITORS' CHOICE