Podspeakers Minipod Jubilee

(ingezonden mededeling)

Scandyna, de makers van Podspeakers, bestaat 40 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden. Ter gelegenheid van dit jubileum brengt Podspeakers de “Jubilee” uit, een gelimiteerde versie van de eigenzinnige Minipod luidspreker.

Gelimiteerde productie
Slechts 2000 paar zullen van de Jubilee vervaardigd worden, deze onderscheidt zich van de gewone Minipod door zijn fraaie “charcoal grey” afwerking op meegeleverde goudkleurige “Sputniks” (zo noemt Podspeaker de drie lange spikes onder een Minipod). Met een nieuwe, zwaardere woofer en nieuw wisselfilter is de Jubilee ook technisch verder verfijnd.

Ongelimiteerde garantie
De productieaantallen van de Jubilee mogen gelimiteerd zijn, de garantie is dat niet. Met elk paar van deze bijzondere Minipod komt een garantiecertificaat met daarop de voor iedere Jubilee unieke serienummers voor een levenslange garantie tegen productiefouten.

“More than just a pretty face
De Minipod luidspreker is méér dan alleen een fraai vormgegeven luidspreker. De weldadige glooiende contouren zijn een uitvloeisel van “vorm volgt functie”, niet andersom. Dankzij de ronde vormen worden resonanties tot een minimum beperkt, heeft de basreflex poort een ideale vorm, terwijl afstraling van tweeter en woofer door de vloeiende lijnen optimaal zijn. De tweeter is van het “soft-dome” type met een 25mm doorsnede voor een gedetailleerde en luchtige weergave. De 5” woofer met Kevlar conus staat borg voor een open, helder middengebied, precieze en stevige laagweergave die je niet zou vermoeden voor een luidspreker met zulke compacte afmetingen.
Met de extra zware woofer voor de Jubilee is zelfs meer dynamiek voorhanden dan met de “gewone” Minipod.


Prijs en beschikbaarheid:
De Minipod Jubilee is eind september verkrijgbaar bij de geautoriseerde Podspeakers dealer en heeft een adviesprijs van 400 euro per stuk.

MERK

EDITORS' CHOICE