NIEUWSNAD

NAD T535 multispeler

Redactie HiFi.nl | 29 september 2007 | NAD

(ingezonden mededeling)

NAD T535 DVD/SACD speler: beeld en geluid met aandacht voor detail.

Een speler die met vrijwel alle schijfjes overweg kan: de nieuwe NAD T535 alles-speler speelt moeiteloos CD, DVD, DVD-Audio, SACD maar ook zelf opgenomen CD’s of DVD’s met DivX, MP3, WMA, VCD en SVCD bestanden af. Natuurlijk gebeurt dat met de welbekende NAD klank- en beeldkwaliteit.

Aandacht voor geluid
Vooral DVD-Audio en SACD zijn extra kritisch als het op kwaliteit aankomt. Om te waarborgen dat geen enkel detail van deze twee hoogresolutie formaten verloren gaat is de T535 uitgerust met hoogwaardige 24-bit, 192-kHz audio D/A converters die ook nog eens met aparte regulatoren gevoed worden om interferentie te voorkomen.

Voor zowel DVD-Audio en SACD is er een uitgebreid basmanagement systeem aan boord zodat u zonder probleem de T535 op de 5.1 of 7.1 aansluiting van uw AV receiver kunt verbinden. Als deze een HDMI 1.3 compatibele ingang heeft, volstaat aansluiten op deze manier, de T535 geeft audio ook via HDMI door.

Aandacht voor beeld
NAD mag dan een reputatie op gebied van geluid hebben, deze speler zal ertoe bijdragen dat NAD’s naam op gebied van video op gelijke hoogte komt. Een paar steekwoorden: 12 bit, 216 MHz video D/A; Progressive Scan; Faroudja DCDi up-conversie naar 1080p, beschikbaar over zowel component als HDMI uitgang. Het resultaat is een haarscherp plaatje dat de laatste generatie Full-HD beeldschermen eer aan doet.

Gemak
De T535 laat zich naar NAD traditie gemakkelijk bedienen en kan, dankzij de RS232 aansluiting moeiteloos geïntegreerd worden in de meest geavanceerde Custom Install systemen.


Prijs en beschikbaarheid:
De NAD T535 is vanaf eind september verkrijgbaar bij de geauthoriseerde NAD dealer, heeft een adviesprijs van 599 euro en is leverbaar in Graphite en Titanium.

MERK

EDITORS' CHOICE