NIEUWSMBL

VAD 07: MBL naar Sound E-Motions

Redactie HiFi.nl | 28 september 2007 | MBL

(ingezonden mededeling)

MBL high-end hifi producten zijn nu beschikbaar binnen de Benelux en zullen op de VAD beurs van 20 en 21 oktober uitgebreid gepresenteerd worden. Sound E-Motions is hierbij uw contactpersoon naar de wereld van Duitse kwaliteit en innovatie op het gebied van high fidelity.

Het Duitse merk MBL werd in 1979 opgericht door Wolfgang Meletzky. Eén van de eerste producten die hij ontwikkelde was een speaker die muziekweergave in high- end bereik tot het hoogste niveau bracht. MBL biedt een complete line-up van high-end apparatuur bestaande uit voorversterkers, eindversterkers, geïntegreerde versterkers, DA-converters, CD-loopwerken, CD-spelers en luidsprekers. MBL high-end apparatuur is verdeeld in drie prijsklassen. Van hoog naar laag zijn dat: Reference, Noble en Basic Line. Van elektronica tot aan de luidsprekers worden alle MBL producten in eigen fabriek te Berlijn ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk om een zo hoog mogelijke kwaliteitscontrole toe te passen.

Om aan de vraag naar MBL producten in de Benelux te voldoen, heeft MBL Sound E-Motions benaderd voor het exclusieve importeurschap. Sound E-Motions is importeur en leverancier op het gebied van high-end audio apparatuur. De eigenaren hebben vanuit hun passie voor muziek, gekozen voor het opzetten van een bedrijf waarbij kwaliteit, service maar vooral luisterplezier en emotie voorop staan.

MERK

EDITORS' CHOICE