NIEUWSDenon

Nieuwe Denon AV receivers


Redactie HiFi.nl | 26 september 2007 | Denon

(ingezonden mededeling)

Het nieuwe duo Denon receivers AVR-4308 en AVR-3808  levert geen half werk: topklasse Multi-channel én stereo geluid, High Definition beeldbesturing van het hoogste niveau, veelzijdige aansluitmogelijkheden en gebruikersvriendelijkheid is duidelijke taal ten gunste van de twee nieuwe 7.1 A/V receiver modellen.

"High Definition" – deze kreet zorgt ervoor dat de ogen van elke kwaliteitsbewuste, gevorderde Home Cinema liefhebber oplichten. Voor degenen die niet kunnen wachten totdat HDTV en de opvolgers van de DVD met High-Definition beeld- en geluid gemeengoed worden presenteert DENON nu al nieuwe A/V controlecentra die het beste halen uit de huidige audio- en video bronnen en daarnaast ook vakkundig overweg kunnen met de uitdagingen van het High Definition tijdperk: zowel de DENON AVR-4308 als de AVR-3808 schitteren door innovatieve HDMI 1.3a interfaces en decoderen akoestisch briljante High-end Multi-channel geluidsformaten zoals Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus en DTS-HD. Maar dat is nog lang niet alles: de creatieve technici zijn gekomen met voldoende ideeën om de signaalwegen drastisch te reduceren, trillingen nog radicaler te elimineren, en zodoende ideale omstandigheden te creëren om te garanderen dat de twee nieuwe producten klankmatig zelfs hun met vele testoverwinningen overladen voorgangers (AVR-4306/AVR-3806) overtreffen.

Voor het volledige en zeer uitgebreide persbericht verwijzen we u graag naar "Denon: nieuwe AV receivers" binnen onze rubriek `ingezonden artikelen en achtergronden`

 

MERK

EDITORS' CHOICE