Projectiondesign: kleinste 1080p projector

Redactie HiFi.nl | 24 september 2007 | projectiondesign

(ingezonden mededeling)

De bezoekers van de Brussel Hifi Show zullen de eer krijgen om als eerste in de Benelux de nieuwe 1080p DLP® projector van Projectiondesign te kunnen aanschouwen.

Projectiondesign, de toonaangevende fabrikant van DLP® projectoren uit Noorwegen, zet met de Action! M25 een mijlpaal voor een nieuwe generatie lichtgewicht projectoren voor home cinema gebruik. Velen hebben reikhalzend uitgekeken naar de komst van dit paradepaardje. Na een wereldreis langs shows en presentaties is het nu tijd voor de productie en het uitleveren.

De M25 is uitgerust met een volledige 1080p DLP® met BrilliantColor™ technologie en is compromisloos ontworpen. Het is een single chip ontwerp met als voordeel dat er geen pixel fouten (registration en convergence errors) optreden, het beeld is altijd pixel perfect. Het is dus ook niet nodig om deze projector te callibreren zoals vaak wel nodig is voor andere projectoren. Ook gaan DLP® gebaseerde projectoren een leven mee zonder te vervagen of terugloop in contrast en helderheid zoals bij andere projectoren, gebaseerd op organische technologiën.

Dit alles heeft geresulteerd in een projector met ongekende beeld prestaties in combinatie met een bijzonder klein voorkomen: de M25 is niet groter dan een A4-tje en weegt iets meer dan 3 kg. Hierdoor is deze high end projector in nagenoeg elke ruimte in te passen als home cinema projector. Met aan boord een hele reeks van technologiën afkomstig uit de professioniele tak van Projectiondesign wordt een echt high end hoge resolutie film beeld bereikt waar u van zult watertanden. En met minder dan 28 dB(A) een behoorlijke stille machine, zodat u ook bij stille en spannende passages niet gestoord wordt bijgeluiden.

MERK

EDITORS' CHOICE