NIEUWSMagico

Multitrade introduceert Magico

Redactie HiFi.nl | 23 september 2007 | Magico

(ingezonden mededeling)

Iets meer dan tien jaar geleden onstond Magico luidsprekers! Magico werd gecreëerd door Alon Wolf om op een radicale manier de grenzen op te zoeken van wat er mogelijk is in de moderne luidsprekerbouw en vervolgens die grenzen te verleggen.

Hij is ook één van de weinige luidsprekerbouwers die zijn eigen drivers ontwikkelt. Bovendien maakt hij gebruik van de meest geavanceerde CAD-ontwerptechnieken en computerprogramma’s die momenteel op de markt te verkrijgen zijn.

Magico speakers zijn eerst en vooral uniek in de manier waarop ze gebouwd zijn. Dit begint al bij de behuizing met het gebruik van aluminium, dat een perfecte balans biedt tussen stijfheid, massa en demping, gecombineerd met een kern van verschillende lagen berken multiplex.

De eigen Nanotec drivers zijn de eerste en enige drivers die gebruik maken van koolstof nanobuisjes voor de conus. Het resultaat is een driver die extreem stijf en sterk is. In combinatie met Magico’s  titanium lineaire motor zorgt dit voor vervormingcijfers die zo laag zijn dat de concurrentie hier enkel nog maar van kan dromen!

Magico luidsprekers zijn nu eindelijk ook in de Benelux verkrijgbaar. Multitrade Belgium is zeer trots dat ze Magico luidsprekers kan introduceren in de Benelux. Deze revolutionaire luidsprekers waren tot op heden nog nergens in Europa te beluisteren. Magico luidsprekers genieten een wereldwijde faam voor hun spectaculaire geluidskwaliteit, waarbij alle concurrenten, in welke prijsklasse dan ook, verbleken.

Momenteel kan u na afspraak kennis maken met de V3 vloerstaanders en de Mini-2 monitorluidsprekers. Als u dit aandurft, mag u zeker zijn van een ervaring die u nooit nog zal meemaken en is de kans reëel dat u niet kunt vertrekken zonder uw eigen paar te bestellen…

MERK

EDITORS' CHOICE