NIEUWSSamsung

Samsung Full HD schermen

Redactie HiFi.nl | 19 september 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Delft, 17 september 2007 – Samsung Electronics spreekt met de F8- en F9-serie Full HD LCD-tv’s tot de verbeelding. Met een oogstrelend design en een haarscherp HD-beeld, zijn deze TV’s blikvangers in huis.

De 52 en 70 inch Full HD LCD F9 serie beschikt over de innovatieve LED Smart Lightingâ„¢-technologie waardoor het beeld ongekend scherp is en de kleuren levendiger zijn dan ooit. De F8 serie Full HD LCD-televisies in 40 en 46 inch hebben een 100Hz MotionPlus technologie die beeldvervaging voorkomt.

Voor designliefhebbers, gamers en filmpuristen laten de F8 en F9 niets te wensen over. Beide series van Samsung zijn elegant gestileerd met ijsblauwe LED-verlichting en kristalglazen rand. Deze televisies zijn uitgevoerd in hoogglans lak. De bedieningstoetsen zijn subtiel weggewerkt in de zijkant. De Samsung F-series zijn voorzien van 3 HDMI-ingangen waarop HD-componenten zoals Blu-ray Disc spelers, game consoles en HD-camcorders zijn aan te sluiten. Met Wiselink™ USB 2.0 zijn foto’s en filmpjes van digitale camera’s en mp3-spelers snel en gemakkelijk over te zetten.

F9 serie
De Samsung Full HD F9-serie is nu al een designklassieker met de vooruitstrevende Smart Lighting™-technologie. Deze 52 en 70 inch-televisies maken gebruik van LED Backlight waardoor het beeld altijd helder, scherp en levensecht blijft. Samen met een contrastverhouding van 500.000:1, het Full HD 1080p Super Clear Panel en Wide Color Enhancer geven deze series een superieur HD-beeld vol échte kleuren en scherpte tot in minieme details. Doffe kleuren worden automatisch opgewaardeerd. Bovendien is de F9 milieuvriendelijk omdat de toegepaste LED-technologie ruim 30% stroom bespaart.



Gamers en filmfanaten zullen versteld staan van de ongelofelijke Surround Sound en de vele verbindingsmogelijkheden. Het TruSurround XT stereo systeem van de F9-serie bestaat uit twee geïntegreerde 2.2-kanaals subwoofers die vooral in lage en sublage toonsoorten erg krachtig zijn.

F8 serie
De Samsung F8 is voorzien van de 100Hz MotionPlus technologie. Deze technologie maakt het mogelijk om tussen de beelden overgangsframes te plaatsen, waardoor beweging soepeler en natuurlijker wordt. Deze technologie levert samen met het gepatenteerde Super Clear LCD-beeldscherm en de Full High Definition-resolutie van 1080p, scherpte, helderheid en levensechte kleuren op. Zwart is écht gitzwart bij deze series van Samsung. Met een hoge dynamische contrastverhouding van 25.000:1 en de HD-beeldkwaliteit zijn resoluties bijna twee keer scherper dan bij het huidige aanbod van HD-tv’s.



Games op de F8-serie laten rijke bastonen horen. Deze televisie heeft snelle responstijden waardoor het beeld scherper is en rijker van kleur.


Prijzen en beschikbaarheid:
De Samsung F8 en F9 Full HD-televisies zijn vanaf september 2007 verkrijgbaar voor verkoopadviesprijzen van 2099 euro en 4499 euro inclusief B.T.W.


EDITORS' CHOICE