NIEUWSBurmester

Burmester 30 jaar

Redactie HiFi.nl | 10 september 2007 | Burmester

(ingezonden mededeling)

Onlangs werd in Berlijn op passende wijze gevierd dat Dieter Burmester 30 jaar geleden zijn eerste product, de 777 voorversterker, uitbracht. Dit markeerde het begin van een omvangrijk assortiment High-End Hifi apparatuur, bestaande uit CD-spelers, voor- en eindversterkers, geïntegreerde Versterkers,tuners, Power Conditioners, een Kabel en Home Theatre programma én een breed scala aan Audio Racks en Luidsprekers.

Hiermee is de firma Burmester tevens de enige High-End fabrikant die een totaalprogramma aanbiedt welke wat betreft techniek en design perfect op elkaar is afgestemd.

In de afgelopen 30 jaar werden diverse bijzondere zaken ontwikkeld waarbij volledig gebalanceerde en D.C gekoppelde X-Amp schakelingen en de uitvinding van de snaar-aangedreven cd-speler er maar enkele zijn.

Wereldwijd worden de producten uit Berlijn dan ook gezien als de absolute referentie en zijn als zodanig ook in gebruik bij vele recensenten van audiotijdschriften; onlangs weer werden de 911 mk3 eindversterker en het B100 luidsprekersysteem door Harry Pearson van het USA audiomagazine The Absolute Sound onderscheiden met een Golden Ear Award.

Naast de superieure geluidskwaliteit en de zeer degelijke bouwwijze is ook de update service een zeer gewaardeerd thema. Hiermee kunnen Burmester bezitters ook na vele jaren hun bestaande model laten updaten naar de laatste stand der techniek en geluidskwaliteit, uiteraard weer met opnieuw ingaande volledige garantie!

In de Benelux behartigt de firma Sound Design al ruim 20 jaar de belangen van Burmester.


EDITORS' CHOICE