Synergistic Research naar BSA

Redactie HiFi.nl | 07 september 2007 | Synergistic Research

(ingezonden mededeling)

Synergistic Research en BSA zijn verheugd om u te kunnen melden dat zij een Europese distributieovereenkomst zijn aangegaan. Bouke Seelemeijer Audio zal vanaf 1 Oktober de Europese distributie voor de Synergistic Research producten voor zijn rekening nemen.

Frank Vermeylen, zal BSA ondersteunen bij deze opdracht. Synergistic Research is met de nieuwe Tesla reeks - naar eigen zeggen - de referentie voor kabels. De actieve afscherming, alsook de "Quantum Tunneling" behandeling en de geavanceerde geometrie van deze kabels realiseren meer synergie in uw systeem met als resultaat, meer dynamiek en een dieper en breder geluidsbeeld: High Definition voor uw Audio systeem.

Ook de nieuwe HDMI kabel, die geschikt is voor HD-Video toepassingen wordt binnenkort leverbaar. Synergistic Research heeft nu bijna 10 jaar ervaring met de actieve afscherming en is - volgens Synergistic Research - op technologisch vlak de absolute marktleider.

Uitvoerige luister en meet-testen op hoogwaardige apparatuur en de gedrevenheid om een steeds betere synergie tussen audio producten realiseren, waarbij geen consessies worden gedaan op kwalitatief niveau, maken deze kabel absoluut het beluisteren waard.


EDITORS' CHOICE