NIEUWSMaster

Master op show in Azië

Redactie HiFi.nl | 23 augustus 2007 | Master

Door het opbouwen van vele internationale contacten, met verschillende vooraanstaande fabrikanten van top audio producten heeft Master als Nederlandse onderneming een mogelijkheid geschapen om de door hen geproduceerde Master luidsprekers in het verre Azië te distribueren.

Het is bekend dat het opbouwen van een distributienetwerk in het buitenland niet eenvoudig is. Om de continuïteit te waarborgen heeft Dynamic Solutions natuurlijk een goede en betrouwbare partner nodig. Een partner die de kennis en know how van de producten kan vertalen in omzet.
 
De Indonesische onderneming ESWYBO PERKASA gaat voor Dynamic Solutions binnen Azië de distributie van Master luidsprekers voor zijn rekening nemen. Dhr. Roy Sondak eigenaar van ESWYBO heeft de ervaring om een netwerk op te bouwen die voor Master heel belangrijk is.

Kwaliteit, betrouwbaarheid en service zijn juist die eigenschappen die zij binnen  Dynamic Solutions al jaren als belangrijk ervaren. Roy Sondak heeft voor Azië de juiste aanpak een goed beleid. Niet te vergeten het gevoel voor Master heeft de doorslag gegeven om  de handen in een te slaan.


Dynamic Solutions zal dan ook hun filosofie en de van hen bekende demonstraties ook in het buitenland Azië (Indonesië en Singapore) en binnenkort ook Europa (Duitsland) voortzetten.

Zo zal Master op de komende IHEAC show van 7 t/m 9 september 2007 in het Hotel Mulia in Jakarta aanwezig zijn.

Tijdens deze show zullen ze demonstreren met:

  • Luidsprekers:  Master Contemporary C
  • Voorversterker:  Aesthetix Janus
  • Cd-speler:  Marantz CD7
  • Eindversterker:  A450M mono Marsh Sound Design
  • Bekabeling:  Sign Audio Technology / Hovland / Sign Audio Extended (Primeur)


Showgegevens
Hotel Mulia Senayan
Jl Asia Afrika Senayan, Jakarta 10270
Indonesia
Tel. 62-21-574-7777


EDITORS' CHOICE