NIEUWSSamsung

Samsung wint drie EISA Awards

Redactie HiFi.nl | 18 augustus 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung ontvangt in 3 categorieën EISA Awards voor beste product en design

Delft, augustus 2007 – Zowel de Samsung U700 telefoon, het Home Theater System HT-TXQ120 en de HD-ready designtelevisie LE-40R81/86BD zijn onderscheiden met de prestigieuze EISA-award. Met het toekennen van deze Awards onderschrijft de European Imaging and Sound Association (EISA) het technisch innovatieve karakter van de consumentenelektronica van Samsung.

De EISA Award is de meest prestigieuze onderscheiding voor geluids- en beeldapparatuur in Europa. Deze Awards worden toegekend door een panel van bijna 50 journalisten van toonaangevende audio-, video-, home theater-, telecom- en fotomagazines uit 20 Europese landen. Op basis van recensies en producttesten herkennen zij in verschillende technische onderverdelingen de beste apparatuur die vandaag de dag op de markt beschikbaar is. De vijf categorieën zijn: geluid, beeld, home theater, fotografie en mobiel. Samsung is onderscheiden met 3 EISA 2007-2008 Awards voor de volgende producten:


European Home Theater System 2007–2008
Samsung HT-TXQ120



De Samsung HT-TXQ120 is het eerste Home Theater System ter wereld met de 1080p Upscaling-technologie. Het Home Entertainment Systeem laat goed zien en horen waarom uiterlijk, innovaties en uitstekende prestaties belangrijk zijn voor Samsung. Naast de strakke belijning in pianolak-uitvoering valt het krachtige geluidsvermogen op. Met een 5.1-kanaals Dollby Digital-, Dolby Pro Logic-, een DTS-systeem, een centrumkanaal, vier speakers en een 1000W vermogen, is uw huiskamer een hypermodern theater. De Samsung HT-TXQ120 speelt tal van video- en audioformaten op CD en DVD en via USB af.


European HD-Ready LCD-TV 2007–2008
Samsung LE-40R81B/86BD



De Samsung LE-40R81B/86BD levert een ongelooflijk scherp beeld vol levensechte kleuren. Deze HD-ready-televisies kent rijke zwart-gradaties en een MoviePlus-technologie die beeldvervaging voorkomt. Natuurlijk heeft Samsung deze Award ook gewonnen omdat de LE40R81B/86BD vele HDMI-aansluitingen en een voortreffelijk minimalistisch design heeft.


European Mobile Phone 2007–2008
Samsung SGH-U700

De Samsung U700 slider is onderscheiden vanwege zijn strakke, gestroomlijnde Ultra-uiterlijk én vanwege zijn grote prestaties. Dataverkeer is tien keer sneller met de U700 omdat het een HSDPA-telefoon is en geen UMTS-telefoon. De U700 wordt ook geroemd vanwege zijn ingebouwde krachtige mediaplayer, zijn 3.2 megapixel camera en de mogelijkheden om video’s te comprimeren en gecomprimeerde videobestanden af te spelen.

Geen enkel ander technologiebedrijf besteedt een hoger percentage van haar omzet aan Research & Development dan Samsung. Samsung draagt kwaliteit, design en innovatie uit. Deze EISA Awards zijn een waardering voor de vernieuwende technologieën en ze onderstrepen het marktleiderschap van Samsung in home theaters, mobiele telefonie en HD-ready LCD-televisies.


EDITORS' CHOICE