NIEUWSMartin Logan

Martin Logan: 4 nieuwe modellen

Redactie HiFi.nl | 10 augustus 2007 | Martin Logan

(ingezonden mededeling)

MartinLogan heeft de recente HIGH-END 2007 show in München gekozen om vier belangrijke wereldpremières te onthullen die vanaf september naar Nederland komen.

  • De Purity, eerste 100% actieve hybride elektrostatische luidspreker van MartinLogan, is een vloerstaande luidspreker die door elk type bron direct kan worden aangestuurd: versterkers, voorversterkers plasma/flatscreen TV!s, iPods, CD/DVD spelers, computers, enz. Met z!n ingebouwde 200 watt versterker, dubbele aluminium woofers en CLS MicroPerf esl panelen, paart de Purity de weergaloze natuurgetrouwheid van de elektrostaat aan een ongekende dynamiek en explosieve kracht. Richtprijs 3650 euro per paar.


  • De passieve Source is een elegante en compacte hybride elektrostaat uitgerust met een CLS MicroPerf paneel en 20 cm woofer. De Source is tevens de eerste luidspreker die de MartinLogan technologie en prestaties zo toegankelijk maken: de Source is er al vanaf 2450 euro per paar !
  • Een schitterende nieuwe center speaker, de Motif, speciaal ontworpen om op ideale wijze de nieuwe generatie MartinLogan luidsprekers aan te vullen, is eveneens aangekondigd. De Motif is een hoogwaardige center speaker die zowel aan de wand gehangen kan worden als eenvoudig kan worden neergezet. Z!n slimme stand maakt de Motif snel en eenvoudig in elke positie instelbaar. Al vanaf 1990 euro beschikbaar, biedt de Motif een ongekende prijs/kwaliteit verhouding.

  • Last but not least is de nieuwe actieve en servogestuurde Grotto i subwoofer, inclusief alle doorbraken die de originele Grotto tot een absolute bestseller maakten, maar met nog meer vermogen en meer connectie en instelmogelijkheden. prijs: 1490 euro.
MERK

EDITORS' CHOICE