NIEUWSQuad

Quad feest 2007

0 | 06 augustus 2007 | Quad

Quad Musikwiedergabe laat weten dat hun derde Quad Feest zal plaatsvinden op 7 en 8 September (vrijdag en zaterdag). Dit jaarlijkse feest is een ware traditie geworden en biedt niet alleen veel voor de oren maar ook voor de ogen want de locatie betreft het kleine plaatsje Gering, gelegen in de glooiende heuvels van de Duitse Eifel.

In 2006 kwamen er maar liefst 296 `QUAD Friends` naar de Eifel om het tweede Quad Feest te vieren. Iedereen is welkom en men kan de komst telefonisch of per e-mail doorgeven. Dat geldt in het bijzonder voor mensen die hun electronisch of electrostatisch kleinood willen meebrengen voor een service-beurt of een reparatie. Met een afspraak is het vaak mogelijk om meegebrachte apparatuur te laten repareren terwijl men wacht.

Wanneer het persoonlijk meebrengen van Quad ESL`s naar Gering niet mogelijk is kan er eventueel worden gekeken of Quad Musikwiedergabe naar u toe kan komen om de apparatuur te controleren en mee te nemen voor reparatie. Er kan altijd een afspraak worden gemaakt voor een luistersessie in één van de drie luisterruimtes.

Wie Quad apparatuur tijdens een bijzonder evenement wil ervaren om te genieten van de Quad ESL-weergave en Quad versterkers zoals de legendarische Quad II monoblokken kan contact opnemen met Quad Musikwiedergabe: www.Quad-musik.de, of: (+49) 2654-987977.


EDITORS' CHOICE