NIEUWS

SEAT lanceert swingende zomercampagne

Redactie HiFi.nl | 05 augustus 2007

(ingezonden mededeling)

Gratis Armin van Buuren Sound pakket op Ibiza Style-modellen

Leusden, 25 juli 2007 – Hoewel de zon zich in Nederland nog niet met regelmaat laat zien, gaat SEAT er toch voor zorgen dat we een swingende, zwoele zomer tegemoet kunnen zien. Met onmiddellijke ingang levert SEAT op de Ibiza Style actiemodellen namelijk een compleet Armin van Buuren Sound pakket.

Bovendien is er bij SEAT deze zomer een volledig verzorgd Ibiza-arrangement te winnen naar een exclusief concert van Armin van Buuren op dé coolste plek op aarde: Club Amnesia op Ibiza.

De SEAT Ibiza is in ons land nog steeds een absolute bestseller. In de eerste helft van dit jaar registreerde SEAT-importeur Pon Car ruim 1.700 nieuwe Ibiza’s in Nederland en wat prijs- en prestatieniveau betreft prijkt de Ibiza nog steeds fier bovenin het B-segment. De aantrekkelijke, rijk uitgeruste Ibiza Style actiemodellen zijn voor een belangrijk deel verantwoordelijk voor dat succes. Dankzij de nieuwe zomercampagne van SEAT en de ‘mellow’ klanken van Armin van Buuren zullen de Ibiza’s Trendstyle en Sportstyle deze zomer waarschijnlijk nog gretiger aftrek vinden.


SEAT Ibiza volgens Armin van Buuren


Per direct is de omvangrijke uitrusting van de SEATs Ibiza Trendstyle en Sportstyle nog verder uitgebreid met een gratis Armin van Buuren Sound pakket. Armin is één van ’s werelds populairste DJ’s en SEAT is officieel sponsor van de Armin van Buuren Tour 2007. Het Armin van Buuren Sound pakket voor de Ibiza’s Trendstyle en Sportstyle bestaat naast een Armin T-shirt en de CD ‘A state of Trance 2007’ uit een Sony radio/CD/MP3-speler. Dit audiosysteem heeft een uitgangsvermogen van 4x50 W en biedt, geheel van deze tijd, de mogelijkheid voor het aansluiten van een USB-stick of MP3-speler voor het afspelen van eigen muziekbestanden. Uiteraard kunnen ook MP3- en WMA-bestanden op CD worden afgespeeld. De toetsverlichting van de audio-unit is in lijn met de dashboardverlichting.

Het Armin van Buuren Sound pakket wordt gratis geleverd op de aantrekkelijke Ibiza Trendstyle en Sportstyle modellen. De SEAT Ibiza Trendstyle is inclusief het Sound pakket leverbaar vanaf  13.295 euro. De Sportstyle kent een prijskaartje vanaf 16.995 euro.


Win een reis naar Armin van Buuren op Ibiza

De zomercampagne van SEAT gaat per direct van start en loopt tot eind augustus. Als onderdeel van deze zomercampagne organiseert SEAT tevens een prijsvraag met een uiterst zomerse en coole hoofdprijs. De winnaar kan zijn koffers pakken, want de hoofdprijs bestaat uit een vliegreis, hotel-overnachtingen en een plek op de exclusieve gastenlijst voor een optreden van Armin van Buuren Live in Club Amnesia voor twee personen op het hipste en meest swingende eiland ter wereld: Ibiza! Het enige dat deelnemers aan de prijsvraag hoeven te doen is vier SEAT-modellen te noemen die vernoemd zijn naar Spaanse steden.


EDITORS' CHOICE