NIEUWSNAD

NAD L54 stereo DVD Receiver

Redactie HiFi.nl | 01 augustus 2007 | NAD

(Primeur HiFi.nl - ingezonden mededeling)

Met de NAD L54 stereo DVD receiver is het genieten van groots beeld én geluid zonder de complicaties van talloze luidsprekers en ingewikkelde aansluitingen: een goed beeldscherm en twee hoogwaardige luidsprekers volstaan.

Veelzijdig:
Met echte 50 watts per kanaal en een hoog dynamisch vermogen kunnen zelfs “lastige” luidsprekers moeiteloos aangestuurd worden, belangrijk bij actiefilms maar zeker ook bij veeleisende muziek.

De ingebouwde DVD speler kan met alle gangbare formaten probleemloos overweg zoals CD, CD-R,CD-RW, MP3, J-PEG, WMA, SVCD, VCD en DVD-V maar ook DivX. Een progressive video uitgangssignaal is beschikbaar op de component video uitgang. Daarnaast zijn SCART, composiet video en s-video beschikbaar.

Met twee A/V-ingangen, twee digitale ingangen (optisch en coaxiaal) en een optische digitale uitgang laten extra externe bronnen zich eenvoudig aansluiten. Door de ingebouwde SRS-processor, kan een ruimtelijke weergave worden bereikt die een compleet vijfkanaals home cinema systeem benaderd. Met de mogelijkheid om ook nog een subwoofer aan te sluiten op de apart regelbare uitgang is het bioscoopgevoel compleet.

Bedieningsgemak:
De L54 wordt geleverd met een uitgebreide maar eenvoudig te gebruiken afstandsbediening die, dankzij de “leer” functie, ook alle andere afstandsbedieningen kan vervangen: tot acht verschillende apparaten kunnen geprogrammeerd worden zodat met deze ene overzichtelijke afstandsbediening kan worden volstaan. Met RDS (PS en RT) kan men in een oogopslag zien op welk FM radio station is afgestemd en met 30 presets zijn favoriete zenders snel gevonden.

Elegant:
De NAD L54 is uitgevoerd met een fraai vormgegeven frontpaneel, uitgevoerd in stemmig, zwart geborsteld aluminium, ideaal in combinatie met de laatste generatie vlakke beeldschermen.


Prijs en beschikbaarheid:
De NAD L54 is vanaf heden verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 849 euro

MERK

EDITORS' CHOICE