NIEUWSPhilips

Kristalhelder geluid


0 | 18 juli 2007 | Philips

(gezien op het Internet)

Entertainmentreus Philips en het Oostenrijkse kristalslijperijbedrijf Swarovski hebben de handen in elkaar geslaan om twee niet zo voor de hand liggende werelden te laten samenvloeien. Ze brengen immers 8 sierraden op de markt die ook media-apparatuur zijn. Of is het omgekeerd?

Active crystals, zo heet de vrucht van de eerste samenwerking tussen Philips en Swarovski. Het betreft vier usb-sticks en vier hoofdtelefoons. Met volwaardige media randapparaten die eveneens gelden als echte sierlijke juwelen wordt er vooral gemikt op de professioneel actieve vrouw.

 
Deze sierlijke media randapparaten huisvesten technologische degelijkheid van Philips en esthetische vakmanschap van Swarovski.
 
Je hebt de keuze tussen vier hoofdtelefoons: Space, Icon, mirage en Amazone. Elk product heeft een specifieke vormgeving. Terugkomende elementen zijn het gebruik van facetgeslepen kristallen en zilvermetaal. Allen zijn voorzien van rubberen kussentjes voor het draagcomfort in het oor. De Mirage hoofdtelefoon past rond het oor en de Amazone collier hangt rond de nek. Deze laatste is daardoor vooral geschikt om muziek op een draagbare mp3-speler te beluisteren.

De usb-sticks  in de vorm van een hart draag je als modieuze hanger (Heart Ware en Heart Beat) terwijl de Lock In en Lock Out in de vorm van slotjes als sleutelhanger kunnen fungeren. Hier wordt eveneens gebruik gemaakt van facetgeslepen kristallen en zilvermetaal. De sticks hebben een vermogen van 1 GB en zijn beveiligd met een wachtwoord.

Prijzen:
usb-sticks: 150 euro
koptelefoons: 70 - 130 euro

MERK

EDITORS' CHOICE