NIEUWSUltrasone

Ultrasone hoofdtelefoons in de Benelux

Redactie HiFi.nl | 17 juli 2007 | Ultrasone

(ingezonden mededeling)

Crusade Audio introduceert Ultrasone! Ultrasone is een merk dat, volgens Crusade Audio, wereldwijd aan de top staat door als enige gebruik te maken van de gepatenteerde S-Logic technologie.

S-logic staat voor het systeem dat geluidsgolven op een natuurlijke manier via de oorschelp de gehoorsgang in leidt, waardoor u een natuurgetrouw 3d geluidsbeeld ervaart en niet, zoals bij andere merken, geluidsgolven direct de in gehoorgang blaast. Minstens zo belangrijk is dat door deze technologie de druk op het trommelvlies tot wel 40 procent wordt vermindert.

Ook maakt Ultrasone gebruik van de ULE techniek. ULE staat voor Ultra Low Emision. De elektromagnetische afscherming met ULE bedraagt tot wel 98 procent. Alle Ultrasone hoofdtelefoons hebben een zeer lage emissie waarde.

Deze kenmerken zorgen ervoor dat u op een gezonde en veilige manier kunt genieten van uw muziek. Niet voor niets zweren bekende artiesten als o.a. Shakira enĀ  Stevie Wonder en vele anderen bij Ultrasone. Met uw oren kunt u niet voorzichtig genoeg zijn!


Maak kennis met de 5 lijnen van Ultrasone

  • De Icans zijn ideaal voor onderweg. Er is een keuze uit 4 verschillende kleuren. Standaard meegeleverd wordt een stevige metalen opbergbox zodat u uw Icans overal veilig mee naartoe kan nemen.
  • De HFI lijn omvat 5 verschillende hoofdtelefoons voor het thuisgebruik. Van de instap HFI 15G tot de HFI 2200 ULE. Prijzen beginnen bij 79 euro.Ā 
  • De Edition 9 is de absolute top: Hand gemaakt in Duitsland, gebruik makend van de beste materialen en de meest compromisloze technieken; dat is de Edition 9.
  • Voor de artiesten en fanatieke thuisgebruikers is er de Pro lijn, en de DJ Lijn


Voor meer informatie bent u welkom opĀ  www.crusade-audio.nl


EDITORS' CHOICE