NIEUWSSamsung

Samsung U3 MP3-speler

Redactie HiFi.nl | 15 juli 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Delft, 12 juli 2007 – De Samsung U3 is een Digital Media Player met directe USB-aansluiting. Daarmee zet je alle songs snel op deze volwaardige mp3-speler die niet groter is dan een USB-stick.

Programma’s hoef je niet meer te installeren en snoertjes niet meer aan te sluiten op de computer. Plug & play met USB, zo eenvoudig is het. De Samsung U3 speelt zonder tussentijds opladen 15 uur lang non-stop muziek af. Naast mp3’s bevat deze Media Player FM radio, een voice-recorder en genoeg geheugen om tal van documenten op te bewaren. Met de Samsung U3 heb je overal muziek bij je. Het display en de interface zorgen ervoor dat je overzicht hebt in jouw multimedia-database. De Samsung U3 heeft een FM tuner met RDS- en Music Subscription Service. Op jouw gewenste snelheid speel je favoriete tracks af. Deze Media Player in wit, groen, blauw, zwart en roze doet wat jij wilt.

Prijs en verkrijgbaarheid:
De Samsung U3 is met 1 GB, 2 GB en 4 GB verkrijgbaar voor de verkoopadviesprijs van respectievelijk 69 euro, 89 euro en voor 119 euro.


EDITORS' CHOICE