NIEUWSNAD

NAD terugroepaktie

Redactie HiFi.nl | 02 juli 2007 | NAD

Afgelopen weekend is door AND Benelux - importeur van NAD in de Benelux - een waarschuwing uitgezonden via de landelijke media. Bezitters van een NAD C272 of C372 worden opgeroepen te controleren of hun exemplaar een mogelijk veiligheidsrisico heeft.

In uitzonderlijke gevallen kan namelijk een onderdeel van de NAD versterkers met modelnummers C272 en C372 oververhit raken, wat in het ergste geval brand kan veroorzaken. Ondanks het geringe risico wil NAD alle voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat een dergelijke situatie kan ontstaan.

De kans dat een apparaat door deze oververhitting getroffen wordt is zeer klein en het risico dat daardoor vervolgens brand ontstaat nog kleiner. Ondanks deze zeer geringe kans wil AND Benelux BV, de officiële importeur van NAD voor België, Nederland en Luxemburg toch alle voorzorgsmaatregelen nemen om te voorkomen dat een dergelijke situatie kan ontstaan.

Het betreft niet alle NAD C272 en C372 versterkers, slechts een beperkt aantal. De betreffende apparaten zijn te identificeren aan de hand van het serienummer. Hiervoor kunt u onderstaand schema raadplegen of een bezoek brengen aan www.nadinfo.eu.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 0800 - 2332442 (gratis nummer).

Om de overlast tot een minimum te beperken worden betreffende versterkers op afspraak gratis thuis aangepast. Deze ingreep zal zo`n 45 minuten in beslag nemen.

Bezitters van een C272 of C372 met vernoemde serienummers wordt aangeraden de versterker niet te gebruiken en de netsteker uit het stopcontact te halen totdat de versterker is aangepast.

Omdat AND Benelux BV als leverancier van kwaliteitsproducten een uitstekende reputatie en trackrecord heeft op het gebied van service en support is gekozen voor  deze ingrijpende actie.

Als uw versterker met een ander serienummer begint dan hierboven omschreven hoeft u verder geen actie te ondernemen.

MERK

EDITORS' CHOICE