NIEUWSPioneer

Pioneer Carfi nieuws

De HiFi.nl redactie ontving een persbericht van Pioneer met betrekking tot ontwikkelingen in hun Carfi assortiment, we zetten het een en ander hieronder voor u op een rijtje.

Grensverleggend concept; de AXM-P90RS

Met de AXM-P90RS maakt Pioneer een enorme stap.  Deze  hide-away unit met hoogwaardig maar superdun scherm laat toe om een bestaande af-fabriek gemonteerde audio installatie op te waarderen met het hoogwaardige Pioneer ODR (Optical Digital Reference) systeem.

Met name voor auto’s waar geen plaats meer te vinden is voor een traditioneel radioformaat kan men alle kanten uit met dit concept. Alle aansluitingen gebeuren op een hide-away unit en de signaaloverdracht kan volledig optisch/digitaal gebeuren.

Zo ziet het eruit:

En zo werkt het:

Nieuwe DVD-spelers voor de auto.

Pioneer introduceert 3 nieuwe DVD spelers voor de auto.

De AVH-P5700DVD is een single din DVD-speler met kantelscherm.  D.w.z. dat deze in zowat alle auto’s ingebouwd kan worden.  Het is tevens een zeer open toestel geworden.

De DVH-P5900MP is een single-din (standaardformaat) DVD-radio.  Je kan het vergelijken met de klassieke CD-radio, maar dan met een DVD mechanisme.  Dit toestel is echter niet uitgerust met een scherm.  Je kan hem dan ook op 2 manieren gebruiken. Als een DVD-radio waarbij het beeld op een achterscherm aan de passagiers getoond wordt, of als een toestel met een zeer uitgebreide muziekdatabase. Op één DVD-R kan je namelijk meer dan 1000 gecomprimeerde muziektracks kwijt (beter bekend als MP3, WMA of AAC). Dankzij de nodige aansluitingen kan je net als bij de AVH-P5900DVD ook hier verder uitbouwen met extra beeld- en muziekbronnen.

Het kleinste broertje in de reeks is de DVH-3900MP.  Vergelijkbaar met de DVH-P5900MP, maar dan met beperktere aansluitmogelijkheden en een lagere prijs.

Gemiddeld vastgestelde verkoopprijzen :
AVH-P5900DVD :  999€
DVH-P5900MP : 449€
DVH-3900MP : 399€

En zo ziet het eruit:

Meer informatie op het web en natuurlijk via de website van Pioneer.


EDITORS' CHOICE