NIEUWSChimei

Mirai introduceert Chimei

Redactie HiFi.nl | 05 juni 2007 | Chimei

(ingezonden mededeling)

Hoofddorp, 4 juni 2007 – Mirai heeft vandaag bekendgemaakt dat het merk Chimei wordt geïntroduceerd in heel Europa. Vanaf augustus 2007 worden de hoogwaardige lcd-monitoren van Mirai op de markt gebracht onder de wereldwijde merknaam Chimei.

Chimei is een grote naam op het gebied van lcd-televisies en monitoren in heel Azië. Het merk geniet internationaal aanzien als de op twee na grootste leverancier van panelen voor lcd-televisies. Het besluit om Chimei als merk te introduceren op de Europese markt maakt deel uit van de strategie om de wereldwijde aanwezigheid als fabrikant beter te benutten. 

Paul Butler, general manager van Mirai, vertelt: “De introductie van Chimei in Europa als nieuwe naam op het gebied van monitoren is een spannende stap en markeert het vertrouwen in de toekomst van onze producten wereldwijd. Onze distributiekanalen, verkooppunten en consumenten profiteren van een wereldwijde productstrategie, wat resulteert in snelle en flexibele toegang tot de nieuwste ontwikkelingen en diensten.”

Sinds zijn Europese introductie 18 maanden geleden heeft Mirai zich weten te positioneren in de top 15 van de belangrijkste merken van 2006. De monitoren en lcd-televisies van Mirai zijn verkrijgbaar in alle belangrijke landen, waaronder de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië, Italië, Spanje en Portugal. Mirai staat bij zijn handelspartners bekend om zijn uitstekende klantenservice, aantrekkelijke prijzen en gevarieerd aanbod. Deze elementen zijn ook van toepassing op het merk Chimei.

Chimei heeft een breed aanbod innovatieve digitale breedbeeldmonitoren. Alle nieuwe producten voldoen aan de vereisten voor Vista. In september wordt een compleet nieuwe serie multifunctionele monitoren geïntroduceerd. De introductie van het merk Chimei verloopt in fasen en wordt ondersteund door een gevarieerde marketingcampagne in heel Europa.


EDITORS' CHOICE