NIEUWSSamsung

Samsung Full HD LCD-scherm


Redactie HiFi.nl | 02 juni 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Onvergetelijke indrukken op vaderdag met Samsung HD-televisie

Geef toe dat vader er op feestdagen of zijn eigen verjaardag er met sokken of een stropdas nogal bekaaid vanaf komt. En dat terwijl hij graag oog heeft voor designapparaten die ertoe doen. De Samsung LE40M86 is met zijn hoogglans finish, designdraaivoet, verborgen speaker en Full HD-resolutie voor iedere vader een ultiem cadeau en een genot om naar te kijken.

Daar heeft de man des huizes wat aan. En hij verdient het want televisiekijken wordt pure luxe met extreem hoge kleurwaarden, een ongekende helderheid en een realistische weergave. Zelfs bij het donkerste beeld zijn details goed zichtbaar.

Samsung levert met de Super Clear Panel-technologie een helder beeld af dankzij een contrastratio van 15.000:1 en de Movie Plus-technologie. Een helderheidsensor past de helderheid van het scherm automatisch aan de lichtverhoudingen in de omgeving aan. En niet alleen bij HDTV-uitzendingen maar ook bij beeld via het PAL-signaal. Drie HDMI 1.3-aansluitingen en een HDMI-CEC-aansluiting brengen beeld en geluid van een PC, digitale ontvanger of Blu-ray Disc-speler over zonder kwaliteitsverlies. Vanuit zijn meest comfortabele bank haalt vader het echte bioscoopgevoel in huis.

Prijs en beschikbaarheid:
De Samsung LE40M86 LCD-televisie is verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 2.199 euro inclusief B.T.W.

EDITORS' CHOICE