NIEUWSMonster

Monster® iTV® voor Apple TV

Redactie HiFi.nl | 02 juni 2007 | Monster

(ingezonden mededeling)

Monster® introduceert iTV® kabels voor de Apple TV

Voor de populaire Apple TV zijn nu originele Monster® iTV Link kabels leverbaar, kabels die perfect aansluiten bij de kwaliteit van de Apple TV. De best mogelijke manier om het maximale qua beeld en geluid uit de Apple TV te halen is door gebruik te maken van de iTV HDMI kabel.

Naast deze digitale variant is er ook een iTV Component videokabel beschikbaar. Om een optimaal digitaal surroundgeluid signaal over te dragen is de iTV Fiber Optic kabel leverbaar. De analoge audio interlink iTV kabel completeert dit Monster® iTV Link kwartet.

De Monster® iTV® Link HDMI Cable for Apple TV zorgt voor de best mogelijke AV verbinding tussen Apple TV en HD(Ready) televisie of surround receiver. Dankzij de geavanceerde Monster® technologie is deze HDMI kabel geschikt voor gigantische hoeveelheden data die correct getransporteerd dienen te worden. Om deze hoge data rates foutloos door te geven is deze kabel voorzien van eigenschappen als 24k vergulde connectoren die volledig in de pluggen zijn verwerkt, met stikstof gas geïnjecteerd elektromagnetische afscherming voor maximale buigzaamheid en minimale gevoeligheid voor EM interferenties en een drievoudige afscherming. Dit en andere eigenschappen zorgen ervoor dat iedere Monster HDMI kabel verder gaat dan de hoogste specificaties (zoals HDMI 1.3) op dit moment voorschrijven!


Prijs en beschikbaarheid
Naast deze digitale audio & videokabel heeft Monster eveneens een analoge Component HD videokabel, een digitale optische audio kabel en een analoge audio interlink in het iTV for Apple TV pakket.

De kabels zijn nu beschikbaar bij geautoriseerde Monster dealers. Prijzen beginnen bij 34,95 euro en eindigen op 79,95 euro voor de HDMI kabel.


EDITORS' CHOICE