NIEUWSArcam

HiFi.nl bezoekt Arcam

Redactie HiFi.nl | 30 mei 2007 | Arcam

Februari 2007 ging HiFi.nl op bezoek bij Arcam. De vrij onopvallende fabriek van dit toch Internationaal bekend staande audio-bedrijf staat in Cambridge. In een korte rondleiding werden we langs de diverse medewerkers en de assemblage gevoerd, waar we vrij relaxte en gedreven mensen tegenkwamen.

Men was druk voobereidingen aan het treffen voor de productie van de Arcam Solo Movie: een all-in-one home cinema systeem. Speciaal voor de Solo Movie heeft Arcam een compleet nieuw ontwikkelde test-bench opgezet. Later zouden we een demonstratie krijgen van dit nieuwe product, welke grote indruk maakte. Het is vrij ongelooflijk wat een geintegreerd apparaat van het prijsniveau van de Solo Movie aan een beeld- en geluidskwaliteit aan de dag stelde!


John Dawson - oprichter en eigenaar Arcam

De dag daarop bezocht HiFi.nl de Internationale persbijeenkomst, waar een aantal nieuwe Arcam producten, zoals de Solo Movie, de dvd-spelers DV139 en DV135,  een AVR280 surround receiver en een MS-250 Music Server werden getoond/gedemonstreerd. Tijdens het bezoek interviewden we John Dawson (oprichter en eigenaar) en Charlie Brennan (directeur) van Arcam.

HiFi.nl heeft van het bezoek aan Arcam ook een video-reportage gemaakt. Deze video-reportage kunt u bekijken via de multimedia pagina op HiFi.nl

Externe links
Speciale Arcam Solo movie website: http://www.audiac.nl/arcam-solo-movie
Arcam website: http://www.arcam.co.uk

MERK

EDITORS' CHOICE