NIEUWS

Creative mini-MP3


Redactie HiFi.nl | 09 mei 2007

(gezien op het Internet)

Mp3-speler in miniformaat

Creative brengt een kleine MP3-speler uit van een gigabyte. De Creative ZEN Stone is perfect geschikt als instapmodel , of voor wie niet te veel geld wil besteden aan een draagbare digitale muziekcollectie.


 
Je kan eenvoudig je favoriete nummers naar het mapje van je mp3-speler slepen en ze zijn klaar om te beluisteren. Bij een standaardkwaliteit van 128 kbps in WMA-formaat passen er 250 nummers op de muziekspeler.

Met één oplaadbeurt van de interne oplaadbare batterij heb je genoeg energie om tien uur naar je favoriete muziek te luisteren. De ZEN Stone heeft geen scherm maar de fabrikant verzekert dat de bediening eenvoudig genoeg werkt om probleemloos door je afspeellijsten en mappen te bladeren. Als je verrast wil worden, kan je altijd de shuffle-functie inschakelen, zodat je muziek willekeurig wordt uitgekozen.

Als je genoeg hebt van de look van je speler kan je altijd de personalisatietoer opgaan met nieuwe skins in zes bijpassende kleuren of andere accessoires. Bijvoorbeeld een sleutelhanger met minihouder of een sportieve armband om je speler steeds bij de hand te hebben.

Met de ZEN Stone lijkt Creative de aanval in te zetten op de iPod shuffle, het kleinste mp3-spelertje van Apple dat nagenoeg dezelfde functies biedt maar aanzienlijk duurder is.


Prijs:
De ZEN Stone is te koop voor 39,99 euro.

EDITORS' CHOICE

 • Op vakantie bij de dealer
  HIFI.NL Lezersaanbiedingen
  Op vakantie bij de dealer
  lees meer »
 • Review
  Elac Debut Reference DFR52
  Review
  lees meer »
 • Verslag en jubileumaanbiedingen
  Songs of Protest met Goldmund en Kharma
  Verslag en jubileumaanbiedingen
  lees meer »