NIEUWSPioneer

Pioneer caraudio met Bluetooth of USB

(ingezonden mededeling)

USB

Met de DEH-P7900UB introduceert Pioneer een ruim uitgeruste CD-tuner met USB-ingang.  Voor de goede orde zit de USB-ingang op de achterzijde van het toestel, wat een nette, veilige en gebruiksvriendelijke installatie mogelijk maakt. Via het bijgeleverde kabeltje kan de USB-stick of player in het handschoenkastje of de middenconsole weggewerkt worden.  Zo zijn er nooit kabels die hinderlijk over het dashboard lopen, en heeft de gebruiker bij het instappen of uitstappen zich enkel iets aan te trekken van zijn frontpaneeltje.  Deze USB-ingang is tevens geschikt om een iPod® aan te sluiten en te bedienen. De DEH-P7900UB is verder uitgerust met een OEL scherm, een gemotoriseerd frontpaneel, Hi-Volt Pre-outs een afstandsbediening en de nodige audiofuncties.


Bluetooth®

2 Nieuwe toestellen zijn uitgerust met een ingebouwde Bluetooth car-kit.  Hierdoor kan men handenvrij bellen met zijn mobiele telefoon d.m.v. de Pioneer CD-tuner.  Daarnaast zijn de DEH-P65BT en de DEH-P85BT voorzien van Bluetooth-audio, wat op zich dan weer toelaat om muziekfiles (MP3’s) die op de telefoon opgeslagen zijn draadloos te beluisteren via de Pioneer CD-tuner.
De DEH-P65BT heeft een RGB verlichting, d.w.z. dat de toetsen en het scherm, onafhankelijk van elkaar, in 10 verschillende kleuren ingesteld kunnen worden. Hierdoor is de integratie in de auto optimaal.  Het scherm met 16 karakters geeft optimaal de informatie van het telefoongesprek weer.De DEH-P85BT gaat nog een stapje verder met een gemotoriseerd frontpaneel en een directe aansluiting voor een iPod®. Met zijn 7-bands grafische equalizer laat hij een perfecte controle van het geluid toe.

Beide toestellen zijn eenvoudig te bedienen.

Verkoopprijzen:
DEH-P65BT :  349 euro
DEH-P7900UB : 399 euro
DEH-P85BT :  499 euro


EDITORS' CHOICE