NIEUWS

IFA verwacht groei in 2007


Redactie HiFi.nl | 04 mei 2007

(gezien op het Internet)

Vijf maanden voor de opening van de tweede jaarlijkse IFA consumenten elektronicabeurs zijn de organisatoren er van overtuigd dat de show van 2007 de hoge internationale verwachtingen zullen overtreffen.

“De voorbereidingen voor IFA 2007 verlopen zo succesvol dat we uitkijken naar een van de sterkste en meest spannende IFA’s ooit”, vertelt COO Christian Göke. De vroege boekingen en aanwezigheid van alle leidende CE-bedrijven onderstrepen de significantie van de beurs voor de gehele industrie.

De positieve en snelle ontwikkeling van de markt is terug te vinden in IFA’s nieuwe marktgedreven productsegmenten dat zijn intrede doet in de komende editie. Als de nummer één handelsbeurs in de industrie werkt de IFA met een duidelijk en marktgedreven concept, laat de organisatie weten. De beurs legt daarbij de focus op de content gedreven ontwikkeling van de CE-industrie. De organisatie heeft speciale aandacht voor het segment ‘IFA Audio Entertainment’. Dit gedeelte zal prominent aanwezig zijn dichtbij de hoofdingang aan de zuidkant van de exhibitieruimte.

EDITORS' CHOICE