NIEUWSSamsung

Samsung HT met upscaling

Redactie HiFi.nl | 28 april 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Samsung introduceert ’s werelds eerste Home Theater System met 1080p Upscaling-technologie

Samsung introduceert het eerste Home Theater System ter wereld met de 1080p Upscaling-technologie. Het beeld van DVD’s wordt opgewaardeerd naar een Full HD-kwaliteit dankzij de ‘Faroudja’-Chipset.

De Samsung HT-TXQ120 is een ‘must have’ voor oog en oor. Het met een CES Innovation Award bekroonde Home Entertainment System laat goed zien en horen hoe belangrijk uiterlijk, innovaties en uitstekende prestaties zijn voor Samsung. Elke huiskamer verandert in een stijlvolle thuisbioscoop met het beste beeld én geluid.Naast de strakke belijning van de HT-TXQ120 vallen het krachtige geluidsvermogen en de heldere beeldkwaliteit op. Met een 5.1-kanaals Dolby Digital-, Dolby Pro Logic-, een DTS-systeem, een centrumkanaal, vier speakers en een 1000W vermogen is de huiskamer in no time een hypermodern theater met een indrukwekkende geluidskwaliteit. De Samsung HT-TXQ120 biedt entertainment in Full HD-kwaliteit met geïntegreerde DVD-speler en receiver. En via een optionele Wireless ready kit zijn kabels en snoeren tussen receiver en achterspeakers verleden tijd.


Prijs en beschikbaarheid:
De Samsung HT-TXQ120, een volledig 5.1 channel Dolby Digital-, Dolby Pro Logic- én DTS-systeem met speakers en een krachtig 1000W vermogen, is verkrijgbaar vanaf april 2007 voor een verkoopadviesprijs van 1299 euro inclusief B.T.W.


EDITORS' CHOICE