NIEUWSJamo

Distributie Jamo voor Havoned

Redactie HiFi.nl | 24 april 2007 | Jamo

(ingezonden mededeling)

Putten, 24 april 2007 – Havoned BV, importeur van topmerken audio/video accessoires, meldde als primeur aan HiFi.nl dat zij haar positie versterkt door samenwerking met Jamo International ApS. Vanaf 7 mei 2007 verzorgt Havoned de exclusieve distributie van Jamo producten in Nederland, België en Luxemburg.

Havoned is dé partner in (trade-)marketing en verkoop van sterke merken in audio/video plaatsingssystemen en audio/video accessoires voor CE-retailers. Bekende merken hierbij zijn o.a. Vogel’s, Aldenkamp, IXOS, Projecta, Dagetti en Tangent. Vanaf 7 mei 2007 verzorgt Havoned de exclusieve distributie van Jamo producten in de Benelux en door uitbreiding van het assortiment met het topmerk Jamo zal Havoned een nog belangrijkere speler zijn in de CE-branche.

Jamo International ApS ontwerpt, ontwikkelt en vermarkt een range van hoogwaardige luidsprekers, elektronica en control systemen met een focus op innovatieve technologie. Vandaag de dag is Jamo wereldwijd een absoluut A-merk met een typisch Deens design en met distributie in meer dan 80 landen.

Voor beide partijen is de samenwerking een bevestiging van de sterke positie die beide ondernemingen hebben. Zo is het merk Jamo een goede aanvulling op het pakket van 11 topmerken in audio/video accessoires van Havoned, terwijl het merk Jamo verder gepositioneerd kan worden in de markt door gebruik te maken van de distributiekanalen van Havoned. Daarnaast hebben de huidige Jamo vertegenwoordigers gekozen om hun huidige dienstverband voort te zetten bij Havoned.

De huidige Jamo dealers kunnen rekenen op een soepele overgang waarbij Havoned de dealers de juiste verkoopondersteuning, service en een snelle levering van Jamo producten garandeert. Ook de showroom met 700m2 aan o.a. audio/video meubelen en projectieschermen, waar zowel de dealer als consument zes dagen per week welkom zijn, zal verbouwd worden om de Jamo producten te kunnen demonstreren.

Meer informatie: www.jamo.com

MERK

EDITORS' CHOICE