NIEUWSBasis Audio

Basis introduceert 2200

Redactie HiFi.nl | 13 april 2007 | Basis Audio

(ingezonden mededeling)

Voor een muzikale beleving van het zwarte goud.
 
Armando Conti is de ontwerper van deze wereldberoemde Basis draaitafels.Deze fraai ogende platenspelers hebben hun plaats binnen de top duidelijk verdiend, niet alleen door hun tijdloze en fraaie vormgeving, maar vooral door de muzikale kwaliteiten van deze machines.

Ontwerper Armando Conti komt  uit de vliegtuigindustrie, waar hij zijn kunde op gebied van fijn- mechanica heeft ontwikkeld. Dit resulteert o.a. in een maatstaf zettende afwerking van lager en plateau.
 
Alle Basis modellen zijn van hoogwaardig Acryl gemaakt. Door de toepassing van deze harde materialen valt het op dat de platenspelers zeer neutraal klinken. Door deze methode blijven snelheid, klanktimbre en klankkleur tijdens het weergeven van de analoge plaat behouden.

Dynamic Solutions is dan ook zeer trots op deze prachtige producten, zeker nu door de veranderende markt analoog steeds meer waardering krijgt.

Met de komst van de nieuwe Signature modellen, heeft Basis een duidelijk nieuwe weg ingeslagen: De nieuwe Signature machines hebben  een verder ontwikkeld lager, waardoor er duidelijk meer detail uit de groeven wordt onttrokken. Ook de nieuwe optionele Callibrator Base zorgt voor meer extensie in het laag en een nog evenwichtiger geluidsbeeld.

Opmerking:
Model Basis 2200 is inclusief oliegedempte voeten en Callibrator base afgebeeld.
Voor de Callibrator base geldt  een meerprijs.


EDITORS' CHOICE