NIEUWSSamsung

Samsung Home Theater System HT-X200

Redactie HiFi.nl | 10 april 2007 | Samsung

(ingezonden mededeling)

Delft, 2007 – Met de HT-X200 laat Samsung zien en horen wat een rijk theater- of bioscoopgevoel in de huiskamer werkelijk is. Het ‘Home Theater System’ biedt naast een voortreffelijk geluid veel toepassingen om apparaten als een Blu-ray Disc-speler aan te sluiten. Deze stijlvolle HT-X200-set met subliem beeld en geluid, uitgekiend bedieningsgemak en een vooruitstrevend design onderstreept het innovatieve karakter van Samsung. Zo is de HT-X200 uitgerust met USB-hostfunctie, HDMI-output, en Anynet (HDMI-CEC).

Ontdek geluid en beeld opnieuw met het gestroomlijnde Home Theater System bestaande uit een geïntegreerde DVD-speler, versterker, tuner en aparte subwoofer. De Samsung HT-X200 biedt een subliem Dolby Surround bioscoopgeluid door een 2.1.-kanaals speakersysteem. Dankzij zijn HDMI- en Anynet HDMI-CEC-verbindingen zorgt de set voor een 100% weergave van digitaal beeld en geluid op LCD- of plasmatelevisie.

De USB-poort -aansluiting maken het mogelijk alle beeld- en geluidsbestanden van verschillende apparaten zoals MP3-spelers, digitale camcorders en fotocamera’s in voortreffelijke kwaliteit af te spelen zonder tussenkomst van een PC.

De Samsung HT-X200, een volledig DNSe 2.1 kanaals Dolby Digital-, Dolby Pro Logic- én DTS-systeem met speakers en subwoofer en een krachtig 300W vermogen, is verkrijgbaar voor € 599,- inclusief B.T.W.


EDITORS' CHOICE