NIEUWSDenon

Denon link voor optimale signaaloverdracht

Redactie HiFi.nl | 05 april 2007 | Denon

(ingezonden medederling)

DENON AK-DL1 HighEnd Denon Link kabel

Voor de beste overdracht van digitale audiosignalen afkomstig van een DENON DVD-speler die voorzien is van een Denon Link digitale uitgang heeft DENON de AK-DL1 HighEnd Denon Link kabel ontwikkeld.

Het huidige DENON assortiment kent 3 modellen DVD-spelers met een Denon Link uitgang: DVD-A1XVA (€3.899,-), DVD-3930 (€1.599,-) en DVD-2930 (€949,-). Daarnaast zijn er 2 modellen A/V-versterkers en 2 modellen A/V-receivers met een Denon Link ingang: AVC-A1XVA (€7.299,-), AVC-A11XVA (€4.099,-), AVR-4306 (€2.099,-) en AVR-3806 (€1.499,-).

Denon Link zorgt voor een digitale geluidsoverdracht van CD, DVD-Video, DVD-Audio én Super Audio CD signalen. Het signaal blijft van DVD-speler tot en met A/V-receiver/versterker zo lang mogelijk digitaal. Signaalverlies wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Het resultaat is een zo zuiver mogelijk geluid met extreem veel detail en ruimtelijke informatie.

Door gebruik te maken van fluorpolymeren en geleiders van zeer zuiver koper wordt een ultrasnelle overdracht met hoge bandbreedte gerealiseerd. De lage impedantie (100 Ohm) en capaciteit (40pF bij 1kHz) zorgt voor de beste signaaloverdracht. Voor een optimale signaalstroom is de signaalrichting gemarkeerd.

Om te voorkomen dat het kwetsbare digitale signaal negatief wordt beïnvloed door ongewenste instraling is de AK-DL1 voorzien van een speciale koperafscherming.

Hoogwaardige RJ-45 stekkers houden de kabel perfect op zijn plaats en zorgen voor optimaal contact. Niet alleen de constructie van de binnenkant maar ook die van de buitenkant is indrukwekkend. De blauw/zwarte stekkers en de buitenmantel gemaakt van blauw/zwart weefsel geeft de AK-DL1 een chique uiterlijk.

De AK-DL1 heeft een lengte van 1.5m, kost €499,- en is verkrijgbaar bij de geautoriseerde DENON-dealer.

Meer informatie kunt u vinden op www.lookenlisten.nl of neem contact op met het Look en Listen info- en democentrum in Geldermalsen, telefoon 0345-588082.

MERK

EDITORS' CHOICE